fredag 23 november 2018

Säljes dieselvärmare båt

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Nu , även lägre pris! När du letar efter båtvärmare eller annan typ av värmare ska du handla hos Hjertmans.


Vi har ett stort utbud och bra priser. Vi tillhandahåller och säljer även nyservade begagnade värmare med mellan 3-månaders funktions garanti om inget annat angivigts.

Värmarna är genomgångna och provkörda i testbänk innan leverans. På båten vill man njuta av naturen och koppla av. Därför har Wallas ägnat särskild uppmärksamhet åt båtvärmarnas ljudnivå.


Wallas båtvärmare är kända för att vara mycket tysta, vilket du märker när du hör dem. Ny 2-kW volt dieselvärmare komplett med liters tank,pump, ljuddämpare. Skrovgenoföring för båt ,dubbelväggig i rostfritt. En helt ny dieselvärmare säljes från Airrex.


Dieselvärmare Reflex62MS.

Tyvärr för stor för min båt. Säljes : Mejla annonsör. Boka din båt nu och hämta ut till våren! Monterat och klart för sjösättning. Gå direkt till innehållet.


Sök och köp din begagnade båt på den största båtmarknaden online. Jämför pris billjud. Hitta rätt produkt till rätt pris. Kartong endast öppnad och kontrollerad att allt är med.


Digital styrning av värmen och samtliga funktioner. Termostatsstyrning i display med tillhörande fjärrkontroll med inbyggd display. Hallberg-Rassy Kutter är en mycket genomtänkt långkölad båt av k. Går på diesel och behöver ingen el. Nypris för båda var 7. Norskbyggda Saga HT är båten för livsnjutare som älskar att glida omkring.


Annonsera båtar och tillbehör. Här på Livetombord.

Glashållare i teak. Toalettpappershållare. Hushållspappershållare. Jalusidörr med ram. Alukins minsta båt med alla goda egenskaper av sina storasyskon.


En bowrider i helsvetsad aluminium med fokus på utrymme och funktion har gjort att denna modell blivit populär bland båtfolket. Och självklart kommer den med stötdämpande Grammerstolar! Båten utrustas med utombordare på 1till 2hk och har en toppfart på knop. Togs bort år sedan - Till försäljning i en månad Eberspächer luftvärmare D4L flyttbar enhet med rör kit fint skick,kan provköras.


Används där du behöver den båt ,husbil,garage etc Pris. Mercedes hjul fälgstorlek 17. Helt anpassad till små utrymme i båt , husbil, husvagn för vattenburet system. Ny modell med konstant temp eller konstant effekt. Alla monteringsdetaljer ingår i paketet.


Reservdelar finns alltid på lager. SMS-start finns att köpa till 990kr, inkl. Wallas båt spisar, ugnar och båtvärmare använder egen utvecklad brännare teknik den säkerställer den extremt rena och tysta förbränning över hela temperaturområdet.


Den slutna cirkulation av förbränningsluft och icke-explosiva, icke-trycksatt bränsle garanterar säker drift. Detta exemplar säljes av tredje. Saga 3HT i nyskick säljes av första ägaren. Fullutrustad båt perfekt för familjen som vill njuta av långa säsonger på sjön. Nytt kapell på hyttak samt i bak.


Lättstartad och går mycket bra i sjön. Står på trailer nu men kan sjösättas och provköras i sjön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...