torsdag 15 november 2018

Stumdomos spintos pasidaryk pats

Stumdomos durys viena nuo kitos skiriasi. Iš vaizdo įrašo galite sužinoti daugiau informacijos apie „ pasidaryk pats. Pasidaryk pats įmontuotos spintos. Kaip sumontuoti spintos stumdomas duris.


Statybos įrankių ir įrangos nuoma.

Daugiau patarimų rubrikoje PASIDARYK PATS. Baldų gamintojai pripažįsta, kad pastaruoju metu slankiojančios durys ir ir jų sistemos ypač populiarėja. Kaip montuoti spintos stumdomų durų sistemą.


Kampinės spintos „ pasidaryk pats “ pranašumai yra akivaizdūs - naudojama visa vieta, kuri paprastai nepatenka į šeimininkų dėmesį. Atitinkamai, šiukšlės nesikaupia kampe ir nereikia lipti dulkių siurbliu. Nauja pilkos spalvos spinta su stumdomomis durimis (vienos durys- veidrodis, kitos pilkos spalvos).


Lentynu sistema taip pat pilkos spalvos.

Viena puse- lentynos, kita vamzdis kabinamiems rubams. Virsuje per visa spintos ploti - erdvi lentyna. VESIDA spintos stumdomomis durimis yra gražios, patogios, stilingos ir funkcionalios – jos puikiai tiks Jūsų namų ar biuro interjerui bei visiškai atitiks Jūsų poreikius. Gaminamos aukštos kokybės prieškambario, miegamojo, svetainės, darbo kambario, biuro spintos , o taip pat universalios spintos , tinkančios įvairioms patalpoms. Spintos su stumdomomis durimis.


Siekiame, jog mūsų asortimentas būtų pats didžiausias Lietuvoje. Geros kainos garantija. Sieninės spintos įsirengimas kainuos pigiau nei įsirengti įprastą spintą. Tokios spintos kaina yra mažesnė, kadangi įrenginėjant nereikia visų sienų: dažniausiai reikia tik durų sistemos – kitas sienas atstoja nišos sienos. Negalima pamiršti ir sistemos paprastumo – ją galite lengvai įsirengti ir patys.


Jei norite patys įsirengti stumdomas duris, tačiau neturite daug patirties, lengviausia bus įsirengti medines duris. Nuo seniausių laikų spinta yra pats patogiausias baldas laikyti daiktam. Jos lengvai pritaikomos bet kuriame kambaryje, o medžiagų įvairove ir dizainu puikiai tiks Jūsų namų interjere ir savo funcionalumu atitiks Jūsų poreikius. Jeigu pritrūkote idėjų, kaip suplanuoti spintos vidų, tai šis įrašas kaip tik jums.


Siauriausias duris siūlome daryti apie 0. Atrinkome geriausias stumdomos spintos.

Kokybiška spinta miegamajam gaminama iš aukščiausios klasės medžiagų atsižvelgiant į skirtingo pobūdžio dizainą. Nes kokybiška ir stilinga spinta – namų dalis. Vietą spintai galima paskirti visur, net pačiose nepatogiausiose vietose.


Labai svarbi spintos detalė yra durys. Geriausia, kai jos yra stumdomos (galime pasiūlyti ir atveriamas, suveriamas). Miegamasis Veidrodinės stumdomos durys rūbinei. Lygiai taip pat , kaip ir kitose parinktyse, pirmiausia reikia padaryti brėžinį ir nuspręsti dėl matmenų.


Iš anksto nuspręskite, kokiame kampe batų stelažas stovės ir pasitikės. Gražiame kambario interjere spintos gali būti vertingos. Tokių baldų apžvalgos, kurių fotofestas yra tik teigiamas. Paveikslėliai ant stiklo, veidrodžio ar fasado paviršiaus, atspausdinti naudojant nuotraukų spausdinimą, gali paversti nuobodu drabužių spinta, o jūsų dėmesiui pasirodys tikras kūrinys. Namuose pats pasidariau spintą su stumdomom durim.


Viskas ok tik visos durys išlinko ypač tos kur buvau užklijavęs veidrodį (centrinės). Ar yra būdų tai ištsisyti ? Varstomos ir stumdomos spintos turi savo privalumus ir minusus, o taip pat priklauso ir nuo jūsų poreikių bei namų. Mūsų specializacija.


Todėl mes projektuojame ir gaminame individualias spintas pagal jūsų poreikį. Tokios spintos būdingas bruožas taip pat yra mažos karnizo buvimas viršutinėje dalyje ir raižyti frill apačioje. Rūšis Nepaisant gana daug stiliaus bruožų, „Provence“ spintos turi daug įvairių tipų, todėl lengva pasirinkti baldus reikiamoje vietoje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...