torsdag 20 december 2018

Fickradio

Köp öronsnäcka här. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Klockor på nätet till lägre pris.


Stort urval modeklockor och smycken från stora och populära varumärken. Mottagare i hög kvalitet och tydliga analoga reglage. Möjligt att koppla in vanliga hörlurar (mm-kontakt).

Drivs med 2x AA-batterier (medföljer ej). Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. Elon är Sveriges ledande kedja för hemprodukter med e-handel och ca 3butiker fördelade över hela landet.


Garanterat originalprodukter. Fickradio Panasonic RF-P50DEG FM Silver. RF-P50D är en fickradio med bekväm kanalinställning tack vare Slide-rule vridknapp på sidan. Pop Travel är perfekt som reseradio för folk på språng.


Får plats i fickan.

Lågt pris, enkel skötsel, bra batteritid. Den här klockradion projicerar tiden på väggen eller i taket. Med justerbar projiceringsvinkel och skärpekontroll kan du projicera tiden precis där du vill och alltid med skärpa för perfekt visning. Med en batteridriven fickradio eller nödradio med solceller och dynamo klarar du dig när strömmen gått och batteriet tagit slut.


En tålig radio att ha på arbetsplatsen hittar du också här. Bland enfärgade, mönstrade, nostalgiska och stilrena tror vi att du kommer att hitta just den som passar hemma hos dig. Produktinfo Tekniska.


SANGEAN DT-2fickradio. Observera, denna text är maskinöversatt. Ficka radio med tydlig mottagning och användarvänlighet. Fynda billig radio online hos oss på Fyndiq. Radio och CD-spelare.


Inte mycket går upp mot att ha en riktigt bra radioapparat hemma. Lyssna på dina favoritkanaler, den bästa musiken, tuna in nyheterna och mycket mer. Möjligheterna är oändliga och det kommer hela tiden nya program och kanaler att lyssna på.


C radio och stereo. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen. Drivs av två AA-batterier (säljs separat).

Den tar inte mycket mer plats än mobilen och kan verkligen kallas för reseradio. Den passar bäst för de som behöver ha en radio med sig och som gillar att packa lätt. Levereras inom 3-arbetsdagar - Frakt alltid 9kr.


SRkommer här i svart. Sangean har här uppdaterad en favorit. Letar du efter fickradio ? Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Hos Elgiganten hittar du ett stort sortiment av digitalradio till pressade priser. Bärbara radioapparater och DAB-radio för alla behov. Läs mer och köp här!


Vi är elektronikvaruhuset på nätet som säljer kända varumärken till lägre priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...