måndag 17 december 2018

Korpen gävle innebandy

Både företag och kompisgäng kan vara med och spela. Det går att välja mellan fler olika spelklasser som passar alla. Hos oss finns ett enormt utbud av olika typer av motionsidrotter. Skulle du inte hitta just din favorit i närheten av där du bor så kan du ta hjälp av närmsta korpförening och starta aktiviteten själv. Om den aktivitet du är intresserad av inte finns hos oss så kanske den finns i en annan korpförening i närheten.


Hela inbjudan finns att tillgå här. Syftet i år är att ta ett gemensamt ansvar för motionsverksamheten i tävlingsform i distriktet. På långsikt är syftet at. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Vi använder kakor för att kunna verifiera kunder, spåra användning och kunders preferenser på vår hemsida. FÖRSÄLJNING I receptionen kan köpa fika, och korv om du är sugen på något. PPETTIDER hittar du längre ned på denna sida. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. Se dagens match via Webb-TV.


GKSK-Äby-Allstar 5-3. Barrikad-Äby-Allstar 6-0. KORPEN GÄVLE – Org. Totalt spelar lag med föreningar från båda distrikten men också från Västmanland. Divisioneringen är en inspelsdag för att se att man spelar i rätt serie.


Pickleball på gång under. Klein Group Cup spelas med mixade lag på liten plan (ca 12xmeter) LAGETLaget på planen ska bestå. Här hittar du alltid den senaste informationen. Det här vill ni inte missa, se till och anmäl era lag nu. I år med extra satsning på att få med fler.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Från början var det bollsport som gällde, med tiden tillkom andra träningsformer och ett litet gym. Trots att föreningens medlemmar också kan gymma på Sporthuset och KorpenCity, har det under de senaste åren blivit trångt mellan maskinerna.


Vi inspirerar dig att komma igång! Korpen bedriver nu även Knatte-verksamhet. Kom och lira innebandy på söndagar. Vi kör för skojs skull, och alla är välkomna! Korpförening Karlstad - Korpen.


Vi är glada att du hittat hit till oss! Innebandy Gruppträning. Korpens interna hemsida som erbjuder verksamhetsstöd. Kontakt kommer då endast att ske via mail, , eller direkt via vår styrelse.


Vi ber om förståelse att det kan dröja med att få svar. Vi fortsätter som vanligt med vår verksamhet och du hittar all gruppträning via vår medlemsportal. Vill du vara med och skapa motionsidrott i Sandviken? Då har du världens chans! Vi behöver hjälp att få pusselbitarna på plats.


Korpen gävle innebandy

Detta år är det extra viktigt för dig som vill fortsätta bedriva korpverksamhet att delta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...