tisdag 19 februari 2019

Bra nätaggregat

Bra nätaggregat

Fri frakt och öppet köp i dagar! Uppdateras varje fredag. Brother, Canon, HP, Epson m. In-ear, On-ear, Over-ear etc. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Behöver du lite mer kraft och lite mindre fläktlju och dessutom känner för att styla chassit med RGB är Asus Rog Thor bland de bästa nätaggregat du hittar på butikshyllorna. Strix (utan RGB) 7W. Nätaggregat är strömkällan för datorn och den monteras i chassit.


Ju kraftfullare hårdvara i datorn desto högre effekt måste nätaggregatet klara. Filtrera på egenskaper som effekt, modulär design, format och grad av plus-certifiering. Hur kraftfullt nätaggregat du behöver beror på vilka komponenter som sitter i datorn. En del komponenter kräver nätaggregat med högre kapacitet, men de flesta klarar sig bra på 550W.


Ska du dock använda dig av ett eller fler kraftfulla grafikkort så kan du behöva köpa ett mer avancerat nätaggregat som klarar av att leverera fler Watt. Idag ska vi titta närmare på just ett riktigt billigt nätaggregat , som på pappret ser ut att passa som handen i handsken för budgetbygget eller som utbytesenhet i en äldre dator där nätdelen rasat. På menyn står ungerska Kolinks Core-enhet, vilken för den facila prislappen 3kronor ska kunna leverera 5W till systemets komponenter. Ett nätaggregat kan märkas med Plus om det har en pålitlig effektfaktorkorrigering och strömeffektiva komponenter.


Kravet är att minst av energin ska finnas kvar efter transformeringen. Plus-certifieringen tyder därmed på att nätaggregatet är både bra för miljön och för plånboken. Väldigt många kommer antagligen klara sig på mindre än så, men en annan tumregel är att det alltid är bra att ha en del svängrum – dels för att nätaggregatet kan tappa effektivitet med tiden, dels för att du ska ha utrymme för uppgraderingar och dels för att ett nätaggregat håller längre om det inte pressas till max under hela sin livstid. Jag undrar om någon kan rekommendera ett bra långsiktigt nätaggregat , gärna ett som kommer kunna användas till nästa dator också? Jag har inte helt bestämt mig om det är bygget jag kommer köra på än, men vet inte om man behöver anpassa nätagget efter ens bygge?


Förr i tiden så var nätaggregat väldigt stora och klumpiga, feta transformatorer och kondensatorer lika stora som läskburkar. Tekniken har lyckligtvis gått framåt, och idag använder man en teknik som kallas för Switchning. Köp ett nytt nätaggregat (PSU ) hos Elgiganten. Välj bland ett stort antal nätaggregat från kända tillverkare som EVGA och Corsair. Läs mer och köp här!


Det naturliga sättet att handla hemelektronik. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. En dator är uppbyggd på många olika delar, och alla är viktiga för att datorn ska fungera så bra som möjligt. Ett bra nätaggregat är viktigt.


Men så finns det såklart vissa delar som är lite, lite viktigare än andra. Som till exempel nätaggregat ! Vi skulle rekommendera ett nätaggregat på runt 5Watt för vanlig dator. Ska du bygga en workstation som behöver flera kraftfulla grafikkort så blir det viktigare med ett bra och kraftfullt nätaggregat och då bör du titta på de finare modellerna.


Premium komponenter för bra prestanda med mycket låg ljudnivå. Corsair RMi nätaggregat är PLUS Gold certified och ger dig extremt effektiv spänningsreglering, nästan ljudlös drift och en helt modulär kabelsats. Med alla japanska 105° C kondensatorer är de ett utmärkt val för högpresterande datorer där pålitlighet är viktigt. BÄST I TEST Corsair RMX VSeries 4. BUDGET Kolink Core Series 3. Datorer behöver ström som alla vet och det är nätaggregatet som ordnar detta.


Bra nätaggregat

Jag såg fel på det nätaggregat jag länkade i det tidigare inlägget. Det skulle vara minst 350W (som du sa). Jag har kollat på nätaggregat på Komplett men jag hittar inget som är minst 400W och passar för Micro-ATX chassin (det är ett sånt jag har).


Samma sak gäller på prisjakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...