måndag 11 februari 2019

Byta smak e cigg

För att byta smak på sin e cigg så behöver man hälla ut den gamla e-vätskan, det kan skilja sig från vilken e-cigarett man har, men om vi tar som ett exempel att du har en löstagbar e-cigg tank så rekommenderas det att du gör rent din vätskebehållare då den gamla smaken kan sitta kvar och ge en felaktig uppfattning om den nya vape smaken. En bra regel är dock att byta coilen efter 3-veckor. Tänk också på att du bränner ut din coil snabbare ju längre du trycker på aktiveringsknappen.


Ge din E-cigarett också en paus av några sekunder efter varje bloss. Den tredje förklaringen för bränd smak är att du har för lite E-juice kvar i behållaren. E ciggen har en manual så att du lätt kan lära dig hur din E-cigarett fungerar. Välj vilken smak och styrka på E-vätskan du vill ha, det finns många smaker att välja på och alla vätskor fungerar utmärkt till alla e-cigaretter.


Byt ut din coil med jämna mellanrum, annars kan din e-liquid få en obehaglig smak. Byt coilen ungefär var 14:e dag. Vejpa inte om din tank är slut. Ha alltid e-vätska i din tank, annars kan din e-cigarett ta skada.


Använd de rätta inställningarna för din coil. När smaken börjar avta, eller om det börjar smaka bränt – då är det dags att byta din brännare. Brännaren kan bli bränd om det inte är nog med vätska i bomullen, så se alltid till att tanken är över minst fylld vid användning.


Det du behöver göra för att underhålla din e-cigg är att byta förbrännare. Det gör du i regel vart 14:e dag för att bibehålla en ren och fräsch smak. Förbrännare , eller coil som man ofta säger, går att köpa separat och är lätt att göra i samband när man köper en ny e-vätska.


Vi på Vapes har något för alla som vill byta till e cigg. Se alla våra e cigg startpaket här. Tänk bara på att om du inte byter din coil vid smakbytet så kommer de första blossen troligtvis att ha kvar viss smak från den förra vätskan. Dessutom blir e cigg billigast i längden samt att du kan testa att byta smaker som du vill. E -CIGARETT även kallad elektronisk cigarett, ecigg , e-cigg , är det bästa alternativet för dig som önskar att sluta röka på ett effektivt sätt.


Till skillnad från andra hjälpmedel som används för rökstopp, har du möjligheten att bevara smaken , känslan och likheten med att röka vanliga cigaretter. Fördelarna är ju uppenbara men glöm inte heller bort att du kan byta ut liquiden eller e juicen så att din el cigg får en helt ny smak. E cigaretter är inte farliga, med e cigaretter har du möjlighet att välja om du vill ha med eller utan nikotin.


E - cigg E -cigarett Elcigg butik. En svensk kvalitetsprodukt som är bättre för din hälsa, miljön och din plånbok. Tänk dig en produkt som sannolikt är mer än mindre skadlig än en vanlig cigarett men har näst intill samma rökupplevelse. Som dessutom råkar vara billigare rent ekonomiskt.


När du känner dig redo för att ta steget och sluta röka med ecigg, så har vi på Vape. Jag vill inte gärna sluta vid fest. Alla andra röker ju också.


Jag har börjat undersöka detta med e - cigg och det är ett batteri som är fäst på en typ av pipa. I pipan finns något som kallas e -liquid. Det är lite som att röka vattenpipa. E -liquid kan ha jättemånga roliga smaker som exempelvis jordgubb, blåbär eller choklad. Det gör det ännu mer festligt och kanske mer motiverande för mig att byta till dem vid fester.


Tobak är ju inte gott egentligen. Så vill USA begränsa användandet av e - cigg bland unga. Om du har en enklare e cigg som t. Förbudet gäller dock endast förfyllda tankar.


N-Ones e - cigg kommer i tolv härliga och varierande smaker. Välj mellan smaker av blandade bär, söta frukter, traditionell tobak, uppfriskande mentol, sval pepparmint, fruktiga skittles och mycket mer. En vanlig term är engelskans ord Ecig, som har försvenskats eCigg. I Sverige säger vi oftast el- cigg men den kallas även för elektronisk cigarett, el-cigarett eller e -cigarett.


Prova gärna andra smaker än tobak, det finns 100-tals smaker och vi utökar ständigt vårt utbud av e -juice. Saknar ni någon smak ? JOKI Vit är en lättanvänd men effektiv e -cigarett med en tank på ml. JOKI är framtagen till dig som är ny på e -cigaretter och är mycket lätt att använda. Skruva av munstycket och fyll på med e -juice direkt i tanken. Batteriet kommer i ett vitt silikonöverdrag för ett stadigare grepp.


Byta smak e cigg

Klicka igång Joki med snabba klick på knappen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...