fredag 5 april 2019

Krimptång

Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp? Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online!

Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Har extra hög utväxling och returspärr som automatiskt frikopplas när fullständig pressning utförts.


Crimptång för pressning av RJ11-, RJ12- och RJ45-kontakter. Kraftig crimptång som både klipper och skalar din nätverkskabel.

Presstången är lämplig vid montering av modulära RJ45-kontakter. Det finns crimptänger för ändhylsor, för flatstifthylsor, flatstift, för olika isolerade anslutningar, oisolerade kabelskor och anslutningar, fiberoptik, koaxialanslutningar och mycket mer. Se vårt stora utbud av produkter inom krimptång -set. Jag godkänner att få kommersiell information via e-post från Conrad.


Jag vet att jag kan avbryta när som helst. Komplett sats för montering av de flesta koaxialkontakter. Innehåller crimptång med utbytbara insatser, skaltång för koaxialkabel, avbitartång (för kabeldiameter upp till ø10mm) samt skruvmejsel. För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter.


Verktyg till bra priser. Möjlighet till leverans nästa dag. Högkvalitativ crimptång för solpaneler och dess MCkontakter. Med snäppspärr, gummerat handtag och justerbart tryck. Avsedd för - - 6mmkabel.


Beräknad utleverans: Imorgon.

Krimptång Golvvärmefolie. Köp Skarvhylsa hos Würth. Vi har ett brett sortiment av skarvhylsor. UTP RJ-Krymptång. Elektriker-crimptång-sats, 3-delars Artikelnr: 115.


Skickas om 3-dagar - Webblager Slut i lager - Butik. Sonic krimptång med spärrfunktion och utväxling för hög kraft. Klarar att krimpa isolerade kabelskor och skarvar från 0. Oisolerade samt öppna kabelskor och skarvar från 1. KRIMPTÅNG PREMIUM hos ELDIREKT. Med denna tång lyckas du göra industriella koaxialkablar med kontakter med lång livslängd!


Sortiment Tabeller Typbeteckningar. Sveriges ledande el-teknikgrossist. Handla direkt på nätet! Grossistpriser, mängdrabatter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...