onsdag 22 maj 2019

Datorfläkt temperaturstyrd

Komplettera chassit eller byt ut den gamla fläkten mot denna temperaturstyrda Akasa-fläkt. En inbyggd värmesensor reglerar hastigheten, vilket gör att du slipper buller i onödan. Köp Chassifläktar online på kjell. Inlägg av Jonaz 19. Eftersom alla vänner, och andra forum jag frågat på, gott bet på mitt problem, tänkte jag att det var lika bra att vända sig till källan av experti.


USB-bordsfläkt som kan vinklas i 360°. Metallkonstruktion med blad av aluminium. Utrustad med strömbrytare. Mått: 190x103x1mm. Axialfläkt för universellt bruk.


Tystgående vinklingsbar minifläkt i retrodesign som drivs med USB från dator eller nätadapter. Drivs på V (DC). Hos Fyndiq hittar du alla grymma datorfläktar som du kan behöva för att kyla ner din annars så heta dator. Varför inte slå ihop funktionen med en kylande datorfläkt samtidigt som du installerar en lysdiodfläkt som blinkar vackert alla sena spelkvällar.


Oavsett vad för sorts datorfläkt du söker till din begagnade dator finns den här. SEK 125:(Exkl. moms SEK 100:00) Conrad PC-fläktstyrning Akasa. Stillastående PSU fläkt – postad i Hårdvara – övrigt: Hej.


Tillgänglig 1styck. Temperaturstyrd fläktreglering Temperaturreglering - Byggsatse. Fläkten är temperaturstyrd och hörs knappt med sina 9-dBA. Jämför priser på Spire Blower 70mm.


Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Den har två hastigheter. Nackdelen är ju att den kräver eldragning men jag tror betydligt mer på en sån än på en (eller flera) datorfläktar. Har ännu inte bestämt hur den ska varvtalsstyras men det känns som om den borde få en temperaturstyrd hastighet. Kallt i källaren = plattan i mattan.


Varmare i källaren = lägre hastighet. Vad som skulle vara intressant är beräkna på bra panelradiatorer med datorfläktar. Fläktarna ska ha temperaturstyrd fläktstyrning.


Avgasreningen bygger på SCR-teknik utan behov. Se vårt stora utbud av produkter inom PC-fläkt Denna webbplats använder cookies. Automatisk, temperaturstyrd fläktstyrning anpassad för.


Jag transporterar varmluft från källaren (gillestuga med braskamin) upp till övre planet i vår villa med hjälp av en kanalfläkt. Ventilation i källare – kom gärna med förslag! Arctic Cooling har ett särskilt fäste som motverkar vibrationer, så att de inte förs över till chassit. Datorfläkt (produkter) utgör en del av kategorin Kylare. Liknande en pc-fläkt helt enkelt men jag vill kunna koppla till 220-uttag istället för via en transformator.


Datorfläkt temperaturstyrd

Syn då detta verkar vara den enda lösa radialfläkten på marknaden. Se till att din dator blir ordentligt invändigt kyld med en extra datorfläkt. En stationär dator innehåller readn en stor fläkt vid nätaggregatet, men de flesta datorer. Mindre typer av dessa fläktar används i moderna bärbara datorer och kyler då hela.


Slutligen - det finns temperaturstyrda datorfläktar , såsoDär ovanstående levereras med en kabel som placeras där man vill mäta temperaturen. Håller dock med en av ovanstående kommentar, varierande fläktvarv kan definitivt upplevas som mer störande än ett konstant varvtal. Tyst Dator fokuserar p informationsteknologi utan störande biljud.


Det handlar om datorer, projektorer, skrivare och andra IT-produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...