tisdag 21 maj 2019

Dubb till bildäck

Snabba leveranser - Leverans hem eller till din närmsta verkstad - Köp idag! Prisvärda kvalitetsdäck direkt från grossisten. Hitta rätt däck till rätt pris! Köp däck och fälg till låga priser Online.


Vi har stort sortiment av sommardäck, vinterdäck med dubb och odubbade vinterdäck. Välj rätt dubb till bildäck. Tack vare den breda patenterade gängan sitter BestGrip bättre än någon annan skruvdubb på marknaden. Använd dem för att dubba alla typer av däck, nytt eller begagnat, dubb - eller friktionsdäck. Dubben från iGrip går att använda på alla typer av bildäck : nya, begagnade, dubbade eller friktionsfria du kan också kompletteringsdubba däcken med dubb från iGrip.


Dubba bildäcken själv, de monteras smidigt med skruvdragare och demonteras enkelt. Efterlämnar endast minimala märken i gummit efter demontering. Skruvdubb till däck för bil.


Nu kan du göra dina egna dubbdäck, eller dubba friktionsdäck själv. Hårdmetalldubb från MaxiGrip är ett bra slirskydd och halkskydd för dig som vill ha bättre grepp på is och snö vintertid. Monteringen sker snabbt med MaxiGrips patenterade monteringsverktyg och en vanlig skruvdragare.


Demonteringen sker precis lika lätt. Alla våra dubb är lättmonterade och slitstarka! Maxigrip AB skruvdubbar Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.


Dubb till bildäck

Däck är väldigt viktiga för en säker och trygg bilkörning. Det gäller att de inte är för slitna och gamla, eftersom väggreppet då blir mycket sämre, och orsakar därmed problem vid bromsning. Hos oss kan du hitta rätt typ av bildäck , dubbdäck och fälg för din bil. Enligt svensk lag måste det sitta vinterdäck på bilen mellan december och sista mars och det råder vinterväglag. Med vinterväglag menas att det är is, snö, modd eller frost på vägbanan.


Dubbdäck är tillåtet mellan oktober och mars. Det finns inga regler utan undantag, och skulle det förväntas bli vinterlika förhållanden är det tillåtet att köra med dubbdäck utanför denna period. För att räknas som vinterdäck i Sverige måste däcken vara tillverkade enbart för detta syfte. Däcken är tillverkade med gummiblandningar som inte fryser.


Sommardäcken innebär livsfara eftersom gummit fryser och blir hårt. Det ska även finnas en S och M märkning på däcket som visar att de klarar snö och modd. Den nya EU-märkningen däremot är inget vi rekommenderar att gå efter då det gäller vinterdäck för den nordiska marknaden.


Du får inte heller enligt lag kombinera friktionsdäck och dubbdäck. Inte heller är det tillåtet att mixa sommardäck med vinterdäck. Däckdjupet måste vara minst mm för att var. Se hela listan på nordendack. Idag finns det högteknologiska däck som lämpar sig väl till vinterkörning som inte har dubbar.


Dubb till bildäck

Det är friktionsdäcksom idag fungerar väldigt bra i vissa vinterförhållanden. De kan vara ett bättre alternativ till vinterkörning beroende på vart i landet du bor och brukar din bil. Enkelt förklarat går det att säga att dubbdäck är bäst på isiga vägar och friktionsdäck på snöiga.


Du kan läsa mer om dessa däck under fliken friktionsdäck. Vi på Nordendäck har ett stort sortiment av både dubbdäck och friktionsdäck från många olika tillverkare. Nackdelen med dubbdäck är att de kan vara skadliga för miljön. Vissa kommuner har därför förbjudit bilisterna att köra med dubbar inom vissa zoner eller gator inne i städerna.


Hornsgatan i Stockholm är en av dem där det råder förbud mot dubbdäck på bilar. Anledningen är att när dubbdäck används på bar asfalt sliter dubbarna upp små partiklar som bildar luftföroreningar. Om dessa föroreningar är skadliga eller inte tvistar experterna om och mer forskning behövs. För att dina dubbdäck ska hålla så länge som möjligt utan att påverka dess prestanda är det viktigt att du tar hand om dem på bästa sätt.


Kontrollera lufttrycket med jämna mellanrum. Förvara däcken enligt instruktionerna torrt, svalt och mörkt då de inte används. Rengör även däcken emellanåt.


Dessutom påverkar din körstil däcken oerhört mycket. Försök att undvika häftiga accelerationer och tvära inbromsningar. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


När jag köpte min bil hade förre ägaren dragit ut dubben ur vinterdäcken. Går det att sätta i nya dubb i hålen? Vad behövs i så fall för verktyg? Mönstret är bra på däcken.


Dubb till bildäck

Vi jämför priser från de bauml;sta butikerna fouml;r att hjauml;lpa dig nauml;r du ska kouml;pa Bildäck. Kanada har enbart 1skruv i var däck, precis lagom, mina egna riktiga isdäck har 330st 8mm dubb. Räkna med en timmes montering per bildäck , jag gjorde mina mindre isdäck framför TV´n. Dubben monteras och demonteras med en special hylsa till en skruvdragare. Dubben med härdad kärna finns med olika längder på utsticket som lämpar sig för olika ändamål.


Ett kort utstick används då du ämnar köra på hårt underlag som asfalt, t. ATV eller Quad till att pendla me då hjälper dubben dig att få grepp utan att riskera att dubben slitas ner i. Under perioden december till mars är det lag på att använda vinterdäck vid vinterväglag. Men redan från den oktober och ända till den april är det tillåtet att köra med dubbdäck. Under övriga delar av året kan vinterdäck användas vid vinterväglag, alltså då snö, is eller modd förekommer på vägbanan. En ledande sporthandlare. Vi lever och andas en sportig livsstil, även när vi inte är i gymmet eller på banan, precis som du!


Dubb till bildäck

Spara upp till. Vi säljer nya fälgar och däck online till billiga priser med snabb leverans. Nokian Tyres sommar- och vinterdäck erbjuder kompromisslös säkerhet och effektiv samt miljövänlig körning på alla vägar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...