tisdag 21 maj 2019

Faxes vedklyv 700

Vedmaskiner för alla ändamål. Köp ditt nätaggerat på bonnet. Utrustade med säkerhetsfunktioner, hög kvalité och hjul för enkel transport. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Elhydraulisk Vedklyv 7mm.

Stor omsorg har lagts på val av material och komponenter vilket ger modellen den prestanda som krävs för att klyva all slags ved upp till cm. Maskinen levereras provkörd och starklar. Produktinformation. Konstruktionen är väl beprövad och klyvens kapacitet är mycket hög.


Kolven är försedd med en extra kraftig tryckplatta som löper i en släde. Sveriges populäraste och mest sålda vedklyv i segmentet de senaste åren! Här finns möjlighet att steglöst ställa rörelsen på cylindern så att den ej behöver gå hela vägen tillbaka.

Svensktillverkade vedklyvar, kapsågar och transportörer. De passar även utmärkt till många konkurerande fabrikat och andra applikationer. Vid frågor, ring eller maila oss så hjälper vi er. Gällande moms och frakt tillkommer på priserna.


Nu , även lägre pris! Webblager - Skickas om 3-vardagar Butik Mörrum - Ej i lager. VEDKLYV FAXES MODELL 700. Finns även fyrklyvskniv som tillbehör! Rejäl och beprövad vedklyv för vedlängder upp till 7mm.


Hos Granngården hittar du vedmaskiner som vedklyv och vedkap för både hobbybruk och professionellt arbete. Alla maskiner har en rad säkerhetsfunktioner, håller hög kvalitet och kapacitet samt är utrustade med hjul för enklare transport. Beställ från vår hemsida redan idag. Faxes Förlängningskabel.


Det gör att kolven ej behöver gå tillbaka till utgångsläget utan startar från den punkt där stoppet är inställt. Fyrklyvskniven höjer effektiviteten och kan. Signa upp dig på vårt.

Gå till butik: Duab-Huset. Deras vedklyvar är nämligen inte bara helt svensktillverkade, de håller även mycket hög kvalitet och är användarvänliga på många vis. Fakta En något kraftigare modell som klyver all slags ved att upp till 7mm. Klinga med mm centrumhål. Den har st tänder, filade och skränkta.


Det här är en vedklyv som levereras helt färdigmonterad. Det finns förvisso ett uppsamlingsbord som ska sättas fast på maskinen, men det handlar om fyra bultar. Bland våra tillbehör och reservdelar till vedklyvar hittar du välkända märken och produkter med hög kvalitet. Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt.


Inga känd fel som säljaren känner till. Se bilder för mer information. Bägge två är riktigt bra klyvar enligt mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...