torsdag 6 juni 2019

Cykelpump bilventil

Cykelpumpar: Bättre priser Online. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Nedan finns lite information om cykelpumpar som kommer hjälpa dig i valet. Vilken cykelpump passar din cykel.


Innan du köper en cykelpump bör du kolla upp vilken typ av ventil som ditt hjul har. En bra cykelpump är ett måste för alla som älskar att cykla. Vi har ett stort sortiment av cykelpumpar för olika ändamål. Hemma rekommenderar vi en ordentlig fotpump med manometer så att du enkelt får rätt lufttryck i däcken.


På däckens sidor står det vilket tryck som dina däck ska ha. Adaptrar för montering på ventilen vid pumpning. Här finner du alla våra cykelpumpar : fotpumpar, kolsyrepumpar, minipumpar och stötdämparpumpar.


Cykelpump bilventil

Oavsett om du skall pumpa däck med racerventil, bilventil eller kanske t. Då kan du välja bland stora och små cykelpumpar , med och utan tryckmätare. De allra minsta tar du enkelt med på cykeln som säkerhet om det skulle pysa ut luft ur däcken. De större får stanna hemma i garaget för att serva din cykel innan och efter cykelpasset. Värt att veta om cykelpumpar och ventiler.


Dunlopventilen har samma bredd som en bilventil. Om du är osäker på vilken slang du ska välja, så välj en slang med racerventil. Så är du säker på att den passar i fälgen. En smidig cykelpump är ett måste i sadelväskan när man ska ut på cykeltur. Välkommen in till XXL.


Cykelpump bilventil

Manometer med bar- och psi-skala. Se alltid till att ha tillräckligt med luft i däcken för en problemfri och behaglig cykeltur! Den här pålitliga och kraftfulla golvpumpen har allt du kan tänkas begära av en manuell cykelpump – bland annat en lättavläst manometer, robust stålkonstruktion och munstycke för racer- samt bilventil.


Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Mycket lättanvänd pump vars manometer ger dig full koll på däcktrycket. Pumpen har en lång slang med låsbar bilventilsnippel, medan trycket visas i bar samt psi.


Cykelpump bilventil

Fördelen med bilventilen är att den i princip aldrig går sönder, är lätt att montera och du kan pumpa cykeln på alla bensinstationer överallt. Der medfølger brugsanvisning til de forskellige pumper og ventiler samt anvendelse og montering af disse. En anden rigtig god lille ting at have med i din cykeltaske er en Trykmåler (SKS Airchecker Digital), som er specielt udviklet til cykler. Att pumpa däck är faktiskt så enkelt som det låter. Har du ett däck med cykel eller en bilventil så trycker du bara fast pumphuvudet och börjar pumpa.


Beroende på vilken typ av pump du har så kan du också behöva fästa pumphuvudet med en liten spak som man fäller upp eller ner. Detta innebär att cykelpumpen skyddas mot haveri vid ett eventuellt slangbrott. Avluftning sker automatiskt vid aktivering. Köp Cykeltillbehör online på kjell.


Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Branschens snabbaste och säkraste leveranser.


Alltid snabba leveranser! Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...