torsdag 13 juni 2019

Cykelpump med mätare

Cykelpumpar: Bättre priser Online. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Cykelpump med mätare

Det är bra för dig och bra för miljön. CoolChange Bike Floor Pump med mätare Mini- cykelpump med mätare Bärbar Cykel Anti-halk Stabilitet Enkel att sätta på Till Racercykel Mountain Bike Cykelsport Metall Svart. En väldigt populär pumpmodell. Gjord i stål och utrustad med manometer till max Bar (psi). Dessa är rätt mycket tyngre än en handpump, därför tas de sällan med på cykelturer utan stannar hemma i garaget.


Bland de cykelpumpar som säljs på Bikester finns de som har manometer, dvs. Då kan du välja bland stora och små cykelpumpar, med och utan tryckmätare. De allra minsta tar du enkelt med på cykeln som säkerhet om det skulle pysa ut luft ur däcken.


De större får stanna hemma i garaget för att serva din cykel innan och efter cykelpasset. Handla Mini- cykelpump med mätare Pumpar och kickstands online, browse genom vårt utbud av Mini- cykelpump med mätare Pumpar och kickstands på Lightinthebox. En bra cykelpump är ett måste för alla som älskar att cykla. Vi har ett stort sortiment av cykelpumpar för olika ändamål. Hemma rekommenderar vi en ordentlig fotpump med manometer så att du enkelt får rätt lufttryck i däcken.


På däckens sidor står det vilket tryck som dina däck ska ha. Många minipumpar marknadsförs med att klara höga lufttryck. Men i praktiken är det nästan omöjligt att pumpa upp ett smalare däck med dem, visar Testfaktas test av sexton olika cykelpumpar. Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra. Gratis att använda!


Cykelpump med mätare

Vårt pris: 13kr. Letar du efter Pumpar och kickstands till låga priser online? Att ha en bra cykelpump är ett måste om man cyklar mycket.


Här finns cykelpumpar i en rad olika utföranden vilket gör att du garanterat hittar en cykelpump som passar just dina behov. Vi har allt från traditionella handpumpar till mer avancerade fotpumpar med tryckmätare. Den stora mätaren längst upp är toppen. Man ser tydligt och det går att få exakt rätt mängd luft i däcken, perfekt för oss kontrollfreak.


Cykelpump med mätare

Om man fått in för mycket luft i däcket så går det att att släppa ut igen på ett väldigt kontrollerat sätt med hjälp av knapp för detta. Köp cykelpumpar online. Stort utbud av kända varumärken. Välkommen till Biketown! Syncros Floor Pump Vernon 2. Digital är en riktigt stabil cykelpump med digital mätare som gör att du alltid kan hålla koll på lufttrycket i däcken.


Med rätt lufttryck i däcken minskar dessutom risken för punktering. En fotpump är oftast mest effektiv, medan en minipump är lättare att ta med sig. Men det viktigaste är att du har en cykelpump som passar ventilen du har på din cykel. En handpump eller kolsyrepatron med munstycke kan vara smart att ha med sig om du har oturen att få en punktering.


Cykelpump med mätare

Har du en pump med mätare är det bara att pumpa på tills du kommer upp i rätt tryck. Har du ingen mätare utan känner med tummen så ska det vara hårt. Trycker du in från sidan så ska det inte gå att trycka in nästan alls. Dyrast var bäst i två kategorier. När det kom till klassiska pumpar tog en billigare variant hem spelet.


Det blev resultatet när GP Konsument testade elva cykelpumpar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...