torsdag 6 juni 2019

Cylinda im 80l

Nu , även lägre pris! Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker. Det får du: Ugnsutrymmet på liter gör att denna ugn passar bra till hushåll med 2-personer. Storleken på ugnen gör att du enklare kan hitta plats till den också i kök med begränsad plats. Eftersom en miniugn är en fristående ugn, liksom en mikrovågsugn kan du enkelt hitta en plats att placera den på.


Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Rymlig mikro med lackad front för grunda överskåp.


Vit inbyggnadsmikro med extra bra distribution av mikrovågor för jämnare uppvärmning. Cylinda IM 80L Mikrovågsugn. Autoprogram som sköter uppvärmningen utan att du behöver fundera och smidigt upptiningsprogram som ser till att hårda frysta livsmedel snabbt blir klara för tillagning.


IM 80L include different programs both auto program, include different programs that suits heating of for example pizza and chicken, it also contains a defrosting program and the Quick Start button. Denna modell ger dig möjlighet att välja bland många användbara och uppskattade funktioner. Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor. Så om du har begränsat med plats och bara ska tillaga små portioner är denna ugn ett bra val.


En miniugn är beräknad till att ställas ovanpå ett bord eller bänk. Välj en av produkterna för att enkelt hitta din manual. Köp dina vitvaror hos Bygghemma. Stort sortiment av kyl, frys, disk- och tvättmaskin hittar du hos oss. Om ugnen: Ugnen har en praktisk storlek på liter och är ett passande alternativ till mindre lägenheter, studentbostäder eller liknande.


Cylinda im 80l

Miniugnen är praktisk till små kök och kokvrår. Eftersom den är fristående kan du enkelt placera den där du har plats och inte nödvändigtvis i köket. Den är därför lätt att placera. Denna ugn har ett ugnsutrymme på liter och det är en tillräcklig storlek för ett litet hushåll och ett litet kök.


Det betyder också att den kan placeras utanför. IM 80M är en mikrovågsugn med ett unikt tredimentionellt sätt att distribuera mikrovågor som ger en jämnare och mer effektiv uppvärming. Den har både autoprogram, upptiningsprogram och snabbstartknapp.


Visa anvisning IM 80L. Rostfri inbyggnadsmikro med extra bra distribution av mikrovågor för jämnare uppvärmning. W Höjd (mm) 3mm Bredd (mm) 5mm Djup (mm) 3mm Nischmått för inbyggnad (BxHx cm) 54x35x3. Liten, stor eller inbyggnadsmikro.


Nu har vi Club Days och rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden.


Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån? Passa på, beställ online idag! Funktioner: Automatprogram Snabbstart Upptining automatisk Inredning: Roterande tallrik Ta.


Vänsterhäng vit, fristående. Mina sidor Produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...