torsdag 6 juni 2019

Låg domkraft

Låg domkraft

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark.


Hitta ditt närmaste varuhus. Stort utbud av domkrafter hos AJ Produkter. Snabba leveranser, beställ online idag! Här finns något för alla behov - Beställ online från AJ.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Enormt sortiment av domkraft.


Låg domkraft

Sist men inte minst – en domkraft speciellt lämpad för tyngre fordon som lastbilar, husbilar, traktorer och lantbruksmaskiner. Denna domkraft är lufthydraulisk, vilket mer eller mindre är ett måste när man ska lyfta så pass stora maskiner. Maximal kapacitet ligger på hela ton. Domkrafter – ett måste för garaget och verkstaden! Byt däck och meka med bilen med hjälp av starka domkrafter från Jula.


Arbeta aldrig under eller runt ett fordon som endast står på en domkraft. Säkra alltid bilen med pallbockar när du har lyft den. Komplettera domkraften med en jack-pad för att minska risken för tryckskador eller en lyftbalk för att göra det möjligt att lyfta bilens hela sida samtidigt. Garagedomkraft, eller lågprofildomkraft, är ofta utrustade med hjul.


Det är enkelt att placera den på rätt position, den har en relativt stor lyftsadel och en låg sadelhöjd. Den kan enkelt skjutas in under en bil även om bilen har låg markfrigång, och därefter kan bilen lyftas upp till önskad höjd. Välj mellan en som klarar ton, ton, ton eller ton. Vi har de som är lägre i modellen och de som har en extra stor fotpedal för enklare användning. Lägg i varukorgen CHICAGO PNEUMATIC.


En domkraft som är låg på olja har minskat lyftkapacitet och längd. Den korrekta oljan kommer att ha din jack lyft som ny. Hydrauliska domkrafter har många ventiler och portar som ser ut som de skulle kunna vara platser att fylla jack med olja, men manipulering med fel skruv kan vara farligt. Bahco Extra låg domkraft , T. Dubbla kolvar minskar antalet pumpningar med.


Låg domkraft

Extra stor fotpedal och ett bekvämt rundat handtag av komposit för snabb, säker och bekväm hantering. PU-överdragna stålhjul ger både utmärkt hållbarhet och tyst manövrering. Dammskydd ser till att kolvar och fjäder inte kommer till skada.


Lyftkapacitet: ton. Vridbar lyftsadel: Ø 1mm. Mått: 6x 3x 1mm. Chassi med optimal räckvidd. De vanligaste typerna av domkrafter är garagedomkrafter, pelardomkrafter och mekaniska domkrafter.


Låg domkraft

Låg chassihöjd 1mm. Aluminiumdomkraft med en maximal belastning upp till ton. Extra lång domkraft med maximal belastning upp till ton. Reservhjul och domkraft blir allt ovanligare i moderna bilar av flera orsaker.


De flesta bilister får numera sällan eller aldrig punktering. Att ta bort reservdäck och domkraft ger inte bara bättre lastutrymme utan spar också vikt – ett stort reservhjul kan väga uppåt kilo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...