torsdag 6 juni 2019

Cylinda im 80m

Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Cylinda IM 80M Mikrovågsugn.


Funkar, men kvalitetskänslan är dålig. Redan efter månader börjar färgen på knapparna slitas bort.

Rymlig mikro med lackad front för grunda överskåp. Vit inbyggnadsmikro med extra bra distribution av mikrovågor för jämnare uppvärmning. Autoprogram som sköter uppvärmningen utan att du behöver fundera och smidigt upptiningsprogram som ser till att hårda frysta livsmedel snabbt blir klara för tillagning.


De kommer i olika storlek och i färger som svart, vit och metall. Oavsett om du letar efter en liten mikrovågsugn med glasfront som passar perfekt i grunda överskåp eller en större mikro med grill- och crispfunktion finner du det här hos oss. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden.


Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser.

Besök MediaMarkt idag! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Nu , även lägre pris! IM 80M är en mikrovågsugn med ett unikt tredimentionellt sätt att distribuera mikrovågor som ger en jämnare och mer effektiv uppvärming.


Den har både autoprogram, upptiningsprogram och snabbstartknapp. Hitta återförsäljare. Rostfri inbyggnadsmikro med extra bra distribution av mikrovågor för jämnare uppvärmning.


Alltid gratis frakt ,3dagars öppet köp och prismatch. Om ugnen: Med ett kompakt ugnsutrymme på liter, är storleken på denna ugn ungefär den samma på en vanlig mikrovågsugn. Den är därför ett bra val till mindre lägenheter eller som en extra ugn.


Denna ugn har ett ugnsutrymme på liter och det är en tillräcklig storlek för ett litet hushåll och ett litet kök. En miniugn är beräknad till att ställas ovanpå ett bord eller bänk. Det betyder också att den kan placeras utanför.


Vårt supportteam söker efter användbar produktinformation och svar på vanliga frågor.

Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån? Passa på, beställ online idag! Visa anvisning IM 80L.


W Höjd (mm) 3mm Bredd (mm) 5mm Djup (mm) 3mm Nischmått för inbyggnad (BxHx cm) 54x35x3. Mikrovågsugn IM 91M RFS CYLINDA Mikro i rostfritt med glasfrontMikrovågsugn IM 91M RFS är en inbyggnadsmikro för grunda överskåp. Denna mikro har 3D-distribution av mikrovågorna för en jämnare uppvärmning. Inbyggnadsmikro för grunda överskåp. Du kan välja att manuellt ställa in tid och effektläge eller välja att mikrovågsugnen optimerar programmet genom att du anger matens vikt.


Mikrovågsugnar - Köp mikro online - Elgiganten Du måste aktivera JavaScript för att denna hemsida ska fungera optimalt. Denna modell ger dig mouml;jlighet att vauml;lja bland maring;nga anvauml;ndbara och uppskattade funktioner. Autoprogram som skouml;ter uppvauml;rmningen utan att du behouml;ver fundera och smidigt upptiningsprogram som ser till att djupfrysta. Välj eller mån.


Den har en kapacitet på liter och kommer med avancerad 3D-teknik. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...