måndag 17 juni 2019

Kattlåda peewee

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Hitta rätt produkt till rätt pris. Du kan köpa kattlådan separat eller som del i vårt populära startset, där även liter kattströ och spade ingår. Peewee kattlåda SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!


Peewee är det miljövänliga, ekonomiska och hygieniska ströet.

Lådorna består av två bottnar: en överdel och en underdel vilket gör att det använda ströet faller ner i underlådan när katten krafsar i ströet. Resten av urinen absorberas av pelletsen i den översta lådan som därefter faller sönder och blir till sågspån. Finns i färgerna Grå, Svart och Brun. NIH - Studie på om katter föredrar täckta eller öppna kattlådor. Det är en bra idé att ha en kattlåda mer än man har katter.


Det finns huvudtyper av kattlådor, den ena är öppen, och den andra är täckt kattlåda. PeeWee EcoHus är en kattlåda med huv. Vissa katter tycker om en täckt kattlåda , andra inte.

Här hittar du tre delade kattlådor. Gratis att använda! ScienceDirect - Studie på hur katter påverkas av tidigare använda kattlådor i hushåll med flera katter. Enkelt, luktfritt och lätt att rengöra!


Hit enter to search or ESC to close. Lådan är dubbelbottnad och urinet fångas och rinner ner i det nedre lagret och absorberas där av pellets. Modkat är en lite annorlunda kattlåda från USA i en helt ny, modern design med ingången på taket. Ecominor är den nya lådan från Peewee. Katter är underbara djur!


Den är hög i bakkanten för att minska risken att katten kissar utanför lådan. Har dubbla bottnar för att det skall vara lätt att sila igenom träpelletsen och få bort den upplösta och förorenade pelletsen. Asedd enbart för träpellets.


Lösningen heter Pee Wee ! Peewee pellets tar bort kisslukten, är hygienisk, katten är torr om tassarna efter toabesöket, Pee Wee kattströ är miljöanpassat och ekonomiskt. Peewee kattlåda är tvådela vilket göt att det använda ströet faller ner i lådans undre del och katten blir inte blöt om sina tassar. Hemleverans till dörren på 1-vardagar (plus 1-dagar om du har lantbrevbärare).

Fri frakt över 5kr. Handla enkelt och tryggt från Animail! Peewee kattlåda är verkligen något helt nytt, den finns i flera olika utföranden och därför kan du hitta något för alla katter. Där finns modeller för de mindre och spensligare missarna.


Men du har också rejäla lådor för dig som har en gammal Main Coon hanne på många kilon. Den svenska kattlådan med dubbla bottnar. Någon som har erfarenhet av peewee kattlåda och pellets. Sen vi fick lillebror Jasper har det blivit problem med katt lådan.


Han går ofta på lådan. Jag är pensionär så jag tömmer så fort jag ser att de varit. Problemet är att trots att jag har everclean för hårda bollar.


Bra uppsugningsförmåga, luktar inget urin i kattlådan och lagom stora pellets av 1 granträ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...