fredag 19 juli 2019

Dubbmaskin för däck

Via vår däckväljare hittar du snabbt rätt däck till din bil. Snabbt, smidigt och enkelt! Ett stort utbud av däck och fälgar. Alltid däck i lager för din bil!


Sök däck till din bil med regnr. Vi har däck till alla bilmodeller! Behöver du hjälp med montering? Däcken skickas till din verkstad. Handla fälgar online enkelt här.


Stort urval av billiga vinterdäck. Här hittar du sommardäck online. Låga priser och snabba leveranser. Köp tryggt och enkelt - Välj verkstad enkelt i kassan eller välj hemleverans.


Hemlevererade däck förmånligt från vår webbutik. Möjlighet till delbetalning. En installerad dubbpistol EPK-för införande av dubb med enfläns eller flera flänsar. För dubbar med mm Ø huvu och mm total längd.


Manuell dubbmaskin med stativ,pistol och matarverk som vänder dubben. Dubb i 1och 13mm längder medföljer. Både enkelfläns och dubbelfläns.


Perfekt för komplettering av beg dubbdäck eller nydubbning av odubbade däck. Utrustning från OKU för dubbning av däck. AS- OKU Dubb pistol AS storlek eller 9mm. EPK- OKU Dubb pistol EPK storlek eller 8mm.


Våran Mc tillsats passar denna maskinBruksanvisning finns endast på Engelska. Dubbmaskin JH-automatic 890-M. Däck för fordon med släp vid vinterväglag Det är viktigt att veta vilka däckkombinationer för fordon och släp som är tillåtna vid vinterväglag.


Mönsterdjup Vid sommarväglag ska däck ha minst millimeters mönsterdjup. Oavsett vad din traktor har för modell eller storlek så har vi däck som passar just dig. BKT som har en lång tradition av att leverera däck i världsklass! I vårt sortiment hittar du kvalitetsdäck i flera olika varianter, mönster och dimensioner.


Med det här systemet är det viktigt att man alltid sätter tillbaka hjulen på samma ställe när man skiftar från vinter- till sommardäck. Annars förstår inte systemet vilket hjul som är vilket. Har du satt hjulen fel, kan du få felmeddelande trots att trycket i däcken är rätt. Märkning för däck som bygger upp mindre värme vid körning än däck märkta med B eller C : TL: TubeLess, det vill säga däck utan slang. Inkörning: Nya däck har en inkörningssträcka på upp till 1mil.


Syftet med inkörningen är att däcket ska sätta sig ordentligt på fälgen. Ett däck som har blivit inkört ordentligt håller. Samma däck året runt är inte något självklart i vårt nordiska klimat.


Läs mer om allrounddäck här så att du kan ta rätt beslut för ditt nästa inköp. Leverans direkt hem eller till din verkstad. Köp däck tryggt och enkelt! Reservhjul på burk. Reparerar och pumpar punkterade däck utan att hjulet behöver demonteras.


Klarar av en punktering på bil, husvagn, släpvagn etc. Kan användas på både slang- och slanglösa däck. Däcktrycksövervakning för din säkerhet - TPMS.


TPMS står för Tire Pressure Monitoring System och är ett system för övervakning av lufttrycket i bilens däck. Systemet har som syfte att varna om ett eller flera däck har eller får ett för lågt lufttryck. Regummerade däck är även billigare om man jämför med nya däck.


Dock håller de inte samma tekniska kvalitet som ett helt nyutvecklat prestandadäck gör. Dock är dagens regummerade däck ändå av god kvalité och det går att återanvända ett däck för personbil minst en gång och däck för lastbil flera gånger. Sommar- och vinterdäck hos Vianor - specialister på däck och bilservice! I det här fallet är däckets bredd 2mm bredd.


Däcktvärsnittets höjd i förhållande till bredden. Ett tips är att köpa däck med lägre höjd för att därmed visa mer utav fälgen. Vill du ha mycket gummi så är det höjden du bör kika på.


Rullomkrets kalkylator. En rullomkretskalkylator för bildäck! I kalkylatorn nedanför så kan du beräkna rullomkretsen om du går i tankar om att köpa nya däck eller kompletta hjul till din bil som har andra dimensioner än befintliga, för att kontrollera så att omkretsen inte skiljer sig för mycket med de nya däcken eller hjulen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...