tisdag 9 juli 2019

Induktionsplatta

Köp online eller hämta i varuhus inom minuter. Ta del av vårt stora sortiment! Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån?

Passa på, beställ online idag! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma. Låt inte avsaknaden av ett riktigt kök sätta stopp för matlagningen!


Induktionsplatta med tio värmelägen och timerfunktion. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.

Den här portabla induktionsplattan från Menuett ser till att du kan laga mat som vanligt, även när du är på campingsemester. Vi strävar efter att ge dig den bästa servicen till det bästa priset. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Här hittar du separata kokplattor ifall du saknar spis i sommarstugan, behöver en extra i köket eller vill ta med en på campingsemestern. Köp din nya kokplatta hos oss online eller i butik redan idag! En sån här kokplatta är mycket enkel att ta fram och använda, det är bara att plugga i kontakten i vägguttaget och köra igång med matlagningen.


Perfekt för mindre kök, eller där du behöver en extra värmezon. MediaMarkt har ett stort utbud av kokplattor till superbra priser. Dessutom enkel att flytta och förvara när den inte används, till exempel för att frigöra yta till annat på köksbänken. TILLREDA Portabel induktionshäll, vit.


Vilken är egentligen bäst? Det är bra för dig och bra för miljön. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. En lös induktionsplatta som läggs under dina gamla kastruller och stekpannor som tidigare inte kunde användas på induktionshäll. Med en slimmad design passar denna kokplatta i mindre kök.


Den är utrustad med en touchkontrollpanel, en exakt display och justerbara temperatur- och effektinställningar, värmer mycket snabbt och är lättanvänd. Fristående induktionsplatta för att tillaga måltider hemma eller var som helst där det finns el, såsom i tält, husvagnar och många andra ställen. Hos Elgiganten hittar du ett stort sortiment av tillbehör och rengöringsprodukter för spisar.

Metallplatta som du lägger på induktionshällen när du vill använda din Moka kaffebryggare från Bialetti. Hitta rätt ugn- och hällrengöring, hällskrapor och mer här. Spara en massa pengar här! Stilren design med touchknappar. Ta med denna extra kokplatta på semestern eller till stugan!


För säker matlagning så har plattan timer (min till timmar), barnlås och överhettningsskydd. Med en så kallad brofunktion så kan du koppla ihop en induktionsplatta med en annan, så att två värmezoner blir en enda stor. I vårt sortiment av induktionshällar hittar du en mängd olika modeller med olika funktioner.


Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Tekniken går ut på att varierande magnetfält från hällen inducerar strömmar i använd kastrull eller stekpanna för att på så vis skapa värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...