fredag 9 augusti 2019

Domkraft mekonomen

Domkraft mekonomen

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Stort utbud av domkrafter hos AJ Produkter. Snabba leveranser, beställ online idag! Här finns något för alla behov - Beställ online från AJ.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Din sökning på domkraft gav träffar. På Mekonomen sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse.


Domkraft mekonomen

Hydraulisk domkraft Saxdomkraft. Genom att använda sidan godkänner du detta. TÜV-godkänt hydraulisk domkraft. Max kapacitet ton. Billigast och enklast är garagedomkraften från Mekonomens eget märke Carwise.


Ganska smidig men vinglig och mycket långsam att höja (men snabbhöjning finns). Pumparmen är kort och måste flyttas för att sänka, dock är hydrauliken finkänslig tack vare avsaknaden av leder, kugghjul och länkage. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Domkraft mekonomen

Arbeta aldrig under eller runt ett fordon som endast står på en domkraft. Säkra alltid bilen med pallbockar när du har lyft den. Komplettera domkraften med en jack-pad för att minska risken för tryckskador eller en lyftbalk för att göra det möjligt att lyfta bilens hela sida samtidigt.


Byt däck och meka med bilen med hjälp av starka domkrafter från Jula. Domkrafter – ett måste för garaget och verkstaden! Mekanisk domkraft av saxmodell.


Lämplig för däckbyten och montering av snökedjor på mindre personbilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...