onsdag 21 augusti 2019

Dynamometer säljes

Vi erbjuder dynamoterar för kraft- och momentmätning i många varianter. Mark-Force Gauges Feature Blazingly Fast Sampling Rates Up To 10Hz. Välkommen till Vetek! Köp din dynamometer eller kraftmätare hos Vetek. Färgkodad dynamometer, graderad i gram och Newton.


Fjädern är upphängd i en fyrkantstav för att förhindra att den vrids sönder.

Kan användas för att mäta både tyngdkraft och dragstyrka upp till 2g. Dynamometer traktorer säljes och köpes. Chassidynamometern mäter motoreffekt, effekt vid drivhjulen samt skillnaden däremellan.


Vi använder oss av en Dynomite 2wd navdynamometer. Med denna kan vi utföra en mängd olika tester, både statiska och dynamiska. Denna utrustning bultas direkt i drivhjulens nav, istället för fälgarna.


För vägning och mätning av mekaniska krafter. Stort visarförster. Se hela listan på dematek.

Dragstångens rörelse påverkar vågtrumman via en fyrkantsaxel. De kraftupptagande delarna består av speciellt tillverkade koniska fjäderbrickor, konstruerade så att de inte är utsatta för slitage. Det går inte att överbelasta fjäderbrickorna.


Kan tillfälligt överbelastas med 1 utan att noggrannheten påverkas. Fullständigt tät, samtliga instrument trycktestas. Kan levereras med polyesterlack för användning i mycket korrosiv miljö.


Vi garanterar att den håller för en last som överstiger mätskalan gånger utan att gå sönder. Brottgränsen har provats av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. O-ringen på dragstången skyddas av ett membran i neoprengummi.


Vid ögonblicklig avlastning, exempelvis vid ett brottstest, bromsas dragstångens returrörelse av en speciellt tillverkad fjäderbricka. En mikrobrytare är kopplad till dragstången och ger kontakt vid ett förinställt värde. För typerna MA-O är förlängningen omkring 1mm, för typ Q omkring 1mm, för typ S omkring mm, för typerna U och G omkring mm samt för typ E omkring 1mm. De elektriska anslutningarna görs till numrerad plint i en kopplingslåda. Inget läckage tillåts.


Utsidan är zinkpläterad och passiviserad med klar kromatering. Om dynamometern skall användas i aggressiv miljö, kan den levereras med skyddande polyesterlack. Potentiometern är kopplad till vågmekanismen i instrumentet.


Det elektriska motståndet i potentiometern varierar i enlighet med lasten på dynamometern.

Motståndet visas i det mottagande instrumentet, som är individuellt kalibrerat och märkt med samma serienummer som dynamometern. Hör av er vid frågor. Offert Vi skickar dig gärna en offert. Knappen Lägg i offertkorgen kan användas för de artiklar på hemsidan som du vill ha offert på.


Du binder dig inte till någonting. Dynapack dynamometer , Jag undrar om det går att beställa senaste. I lager hur många veckor på 1. Tests are conducted on ISO and SAE certified test equipment, including an electronically-monitored engine dynamometer to ensure accurate documentation of. Smidig dynamometer med tydlig skala.


Inte mycket kvar till provkörning. Det här kommer säkert att behövas. Corvetter Säljes ↳ Corvetter Köpes ↳ Delar, tillbehör mm. En dynamometer kan du mäta mängden hästkrafter och vridmoment i en motor, pris monozeclar apoteket recept.


Verapamil, till exempel Isoptin, och Diazepam, till exempel Stesolid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...