torsdag 1 augusti 2019

Littlephant waves

Littlephant waves

Waves är en tapet från Lillephant. Ett vågformat mönster i vita och dovt rosa toner. Passar lika bra i ett barnrum som i övriga hemmet. Littlephant är ett svenskt märke, skapat av designer Camilla Lundsten.


Detta är deras första tapetkollektion i samarbete med Ulricehamns Tapetfabrik. Tapeten är tryckt i en ljuvligt pudrig aquagrön på gräddvit botten. En tapet som skapar en lugn och rofylld atmosfär i rum som man vill ha den känslan i, som exempelvis ett bar. Tyget är av högsta kvalitet och utvecklat för att mönstret ska åldras med värdighet och hållas fint så länge som möjligt.


We design and make sustainably produced products for you, your kids and your home. Fabric By The Meter X. L - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Our weave is created to make our patterns age with grace, and to stand the test of time. We use this fabric for both our bags and decoration cushions, but it works just as well for interior decoration.


Littlephant waves

Det vågiga och mycket älskade mönstret är här tryckt i en ljus pastellgrå kulör på gräddvit botten. Fraktfritt från 500:- 2-dagars leverans. Tveka inte att höra av er till oss! Grytvanten är tillverkad i högkvalitativ bomullsväv och har ett snyggt grafiskt mönster skapat av formgivaren Camilla Lundsten. Matcha gärna med tillhörande handduk och grytlapp för en komplett look i köket!


Tapeten passar bra på både små och stora ytor, i hallen, sovrummet, hemmakontoret och barnrummet. En sovpåse för de allra minsta med andra ord! Material: 1 ekologisk bomull. Fri från blekningsmedel och kemiska.


Littlephant waves

Axelremsväskan innehåller flera fickor och rymmer en 13-tums laptop! Finns i vår butik och på webshoppen nu. Form, funktion och fantasi.


Produkten har utgått och kommer tyvärr inte tillbaka. Trendig porslinsmugg med mönstret Waves, designat av Camilla Lundsten. Matcha med kannan i samma mönster, du hittar den här! Det är tillverkat av högkvalitativt porslin som gör det väldigt hållbart, vilket ju är en stor fördel vid busiga barnlekar. Fint mönster av vågor i olika milda pastellfärger, designad av Camilla Lundsten.


Se och välj ur vårt sortiment med tusen artiklar online. Mysiga och otroligt fina babyfiltar som är gjord av mjukaste bomull och tryckt med naturliga färger utan blekmedel. Filtarna har öglor som gör det enkelt att fästa filten till bärsele eller vagnen om så önskas!


Du kan också handla produkter online hos Sveriges bästa butiker. Design Camilla Lundsten. Levereras i en fin presentförpackning. Hon gör fina mönster för barn i retrostil och har nu släppt sin första tapetkollektion i samarbete med Ulricehamns tapetfabrik. Här hittar du fina fantasifulla tapeter i vackra dova färger.


Littlephant waves

Riktigt snygg väska som ger känslan av det lilla extra! Väskan är rymlig och har många fack som gör det enkelt att hålla alla saker på plats. Bandet runt halsen är justerbart för att hamna på den höjd som.


Pappret är Non-Woven. Det är en blandning av FSC (Forest Stewardship Council) certifierat papper från ansvarsfulla källor och återvunna PET-flaskor, vilket idag är det bästa sättet att skapa en hållbar produkt som håller länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...