måndag 19 augusti 2019

Rackskåp 19 tum

Rackskåp 19 tum

Stort utbud av 19-rackskåp från marknadens största tillverkare. Låga priser Öppet köp dagar Snabba leveranser - Köp online eller i butik! Väggskåp tum med svetsat ramverk och ett par profiler i framkant.


De flesta komponeter går att rackmontera i ett tums väggskåp. Få rackskåp tum höjdenheter med låsbar dörr - RACK-12W inom dagar. Lägg i varukorgen direkt! Mångsidigt och flexibelt tum dataskåp med glasdörr fram som är välutrustat redan som standard och används från allt till mindre nätverksapplikationer och automationslösningar för industrin upp till större installationer i datahall.


Produktbeskrivning: SZEPC-skåp 19. Stålplåtsutförande. PC-skåp som lämpar sig för att skydda datautrustning i industrimiljö mot damm, smuts och att obehöriga använder utrustningen.


Modellen har en övre sektion med glasdörr för skärm m. Kapslingsklass IP 54. TOTEN fast hylla, 1U, 267mm djup. Bygger mm från vinklar. Hos oss hittar du ditt nya rackskåp , golvstående eller väggmonterat. Våra låsbara skåp i vitt eller svart tar hand om dina servrar med god ventilation och möjlighet till fläktpaket.


Välj storlek och design efter dina behov och säkra dina hårddiskar och servrar. Prisvärt 42U rackskåp med glasdörr. Väggmonterat rack, rack vägg - Rack-6W. Rejält rack för tums enheter tillverkat i stålplåt. Max monteringsdjup 3mm.


Som standard ingår låsbar glasdörr med svänghandtag fram och solid bakdörr med kabelingång i botten, solida låsbara sidoplåtar och jordskena. All ljudutrustning som är rackmonterbar och tum kan installeras, de flesta av skåpen är dessutom låsbara. Rackskåp för nätverks och datainstallationer.


Oavsett om du vill ha rackskåp vägg eller ett öppet rackskåp så kan vi hjälpa dig. CASY-serien är ett modulsystem för anslutning i alla möjliga sammanhang, helt lödfritt dessutom. Caymon har också breddat sitt sortiment med en helt ny serie med flightcases.


Rackskåp 19 tum

Några bra tum regler att lägga på minnet, apparat front eller blindpanel: längd= 48m. Sortimentet är ett omsorgsfullt valt standardsortiment, där. Innermått mellan vägarna där rackskenor skall monteras= 4m. Låsbart rackskåp 36HE 180cm i stål 63kg med extra förstärkt glasdörr.


Att köpa helt nytt spräcker budgeten, så det får bli begagnat Gedigna tysktillverkade tums rackskåp för installation av ljudanläggningar. Det låsbara tums serverracket för ditt nätverk Oavsett om det är på kontoret, i skolan, på fabriken eller i hemmakontoret: Det högkvalitativa serverskåpet STAR_DC. Framdörren kan antingen öppnas åt vänster eller höger. Caymon SPR8är ett 19” fristående ventilerat rackskåp i metall (42HE) för fast installation. Uppmärkta rackskenor monterade i framkant och bakkant, kallvalsat stål med 2mm godstjocklek i ramen och 2mm godstjocklek för metallpaneler.


Rackskåp 19 tum

Utsökt design med exakta dimensioner. Avancerad design) Bra kompatibilitet Perfekt ventilation Huvud- och bakdörr med passiva ventilationsspår. Sidopanelerna monteras enkelt. Solid och effektiv stuga.


Hjulen och nivelleringsfötterna förblir installerade tillsammans. Många av rackarna har hjul och är stabilt byggda för att klara av att skydda utrustningen under en turnè. Om du vill använda racket på en fast plats och ha möjlighet att låsa framsidan, klicka här.


Vi har ett stort sortiment av golvskåp, serverskåp, väggskåp och golvstativ i olika storlekar och kvaliteter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...