torsdag 12 september 2019

Glidlakan pris

Glidlakan pris

Nu , även lägre pris! Draglakan och glidlakan är framtagna för att underlätta vändning och positionering i säng. Systemet kan användas av alla användare, från de med lätt nedsatt funktion till de med stort vårdbehov. Möjlighet att välja till inkontinenslakan finns.


Glidlakan pris

Pris exklusive moms: SEK 3120. QORPUS VITA GLIDLAKAN mönstrat. Inga varianter hittades.


Så här används glidlakanet i praktiken Beroende på i vilken situation glidlakanet ska användas kommer den att hjälpa på olika sätt. På varje produktsida finns information om vilka förflyttningssituationer det aktuella hjälpmedlet passar för. Glidlakan Qorpus Vita. En överblick över våra glidlakan går också att finna i. Våra glidlakan Easyroll är det ekonomiska alternativet till vårt WendyLett-system. Skillnaden är att EasyRoll är ofodrat och består av en glidyta som laminerats på ett lakan.


EasyRoll-systemet finns i en mängd utföranden och storlekar med olika funktioner anpassade för att du ska hitta den bästa lösningen för ditt behov. Ett glidlakan gör det mycket lättare att vända sig om i sängen om natten. Den är framställd i nylon med en friktionsfri yta och format som ett ”rör”. Man lägger gliddelen tvärs över sängen och bäddar in under madrassen med de matta delarna.


Underlakan 200x1SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Etac SatinSheet är ett system av glidlakan och draglakan för vändning och positionering i säng. Klarar skilda situationer och olika nivåer av vårdbehov. Apotea är apoteket på nätet som alltid har snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment.


Hos oss hittar du både receptfria varor och receptbelagda produkter om du vill hämta ut ditt recept för både dig, din familj och dina fyrbenta vänner. Produkter som underlättar ditt liv. Lakanen har en glatt yta i mittdelen och vanlig lakansväv på långsidorna som bäddas runt madrassen.


Bredd på glidlakan väljs efter sängens bredd. De fungerar som ett glidstopp och förhindrar att den sängliggande kan. Vändlakan och glidlakan hjälper till att öka säkerheten och komforten när en användare behöver hjälp att flyttas eller vändas.


Invacare tillverkar och distribuerar ett omfattande sortiment av produkter för personlig hjälp. Allt för att hjälpa våra användare att njuta av en bekväm, säker och aktiv livsstil. Det finns produkter. Sortera efter: Relevans.


Hur hittar jag rätt toner? Skriv namnet på skrivaren i sökfältet eller leta under respektive skrivarmärke. Du får då fram vilken toner som passar till just din skrivare. Lyftbälten Förflyttningshjälpmedel Lyftar Lyfttyg Hinderfri.


Glidlakan pris

På JYSK finns alltid bra erbjudande till hemmet. Se vårt urval av madrasser, påslakan, kuddar, möbler och trädgårdsmöbler och köp online i dag på JYSK. Engångsglidlakan säljs i låda med st. Totalläng på lakanen är 180cm. Denna glidyta gör det lättare att ändra ställning i sängen – på egen hand eller hjälp av vårdare.


Friktionen minskas vid förflyttning i sidled. Se också vårt urval av haklappar för vuxna. Hjälpmedelscentralen tillhör Regionservice inom Västra Götalandsregionen och är ett kompetens- och logistikcenter för de kommunerna samt Västra Götalandsregionens egna verksamheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...