onsdag 18 september 2019

Mikrofon till dator sång

Här finner du alla våra smarta multimediaprodukter och tillbehör för alla ändamål. Upptäck vårt utbud av mikrofoner för streaming, sång , och mycket annat! Trådlöst, Bluetooth och USB. Antlion Audio Modmic är en diskret liten extern BOM-mikrofon som kan anslutas till dina vanliga hörlurar och som levererar god ljudkvalitet.


Det följer med en rad plastclips och klisterlappar som du väljer mellan beroende på hur du vill fästa mikrofonen.

Andra bidrar till att du ska få en skräddarsydd upplevelse. Vi har mikrofoner för sång , tal och inspelning. HyperX QuadCast är den ultimata mikrofonen för alla streamers, gamers och poddsändare.


Med vibrations- och stötdämpande montering, olika upptagningsmönster och popfilter har den allt du behöver för att leverera kvalitetsljud. Passar till: PC, PSeller Mac. USB-mikrofon av studiokvalitet.


Speciellt lämpad för röstinspelning som sång, podcasts och streaming.

Ansluts till en dator med medföljande USB-kabel. Inbyggt ljudkort med bitars upplösning och kHz sampling. Utrustad med dedikerade gain- och mute-knappar samt mm-ljudutgång med volymkontroll för medhörning i realtid.


Gratis frakt, dagar pengarna tillbaka och 3-års garanti. Thomann - Europas största musikaffär. Se vårt stora utbud av mikrofoner från de populäraste tillverkarna med funktioner som du älskar och som passar din dator oavsett inkoppling. Köp mikrofonpaket på Gear4music.


Vi har ett fantastiskt utbud av inspelningspaket särskilt utformade för att komma igång med inspelning snabbt och enkelt. Från ledande varumärken som Shure, Line Audio-Technica och många fler. Dynamisk USB mikrofon. Mångsidig dynamisk usb mikrofon för sång , tal och instrument.


Den är enkel att använda och kopplas direkt till datorns USB port utan att du behöver använda något extra ljudkort eller interface. Perfekt för inspelningar som röstpåläggning eller tal. Stormembranig kardioid studiomikrofon Levereras i en praktisk och härdig transportväska.


Enkel och prisbillig lösning till inspelning av sång , tal eller instrument på dator.

Paketet innehåller en kardioid kondensator USB- mikrofon , som du kan koppla direkt till din dator , utan att du behöver använda ett externt ljudkort. Mic till datorn som funkar för sång. Nu är det så att jag får en del musik från min polare i USA. Men så vill han att jag ska spela in när jag growlar till den och skicka tillbaka låten när jag är klar med den.


Vår rekommendation till alla nybörjare som vill spela in sång är NT1-A från Røde. Det är en billig men ändå professionell kondensatormikrofon som levererar imponerande, kvalitativa inspelningar. Mikrofon till datorn för sång , röst och musik? Clear comms, please!


Med en bra mikrofon för gaming så slipper kommunikationen bli lidande och ni som lag kan gå ut i vinst. Vill du skapa häftiga -videos eller streama så kan mikrofonkvalitén på ett gamingheadset inte alltid leva upp till behoven, då rekommenderar vi starkt att du kollar på en bra gamingmikrofon. Apowersoft online ljudinspelare är den bästa gratisprogramvaran för ljudinspelning. Den kan spela in vilket ljud som helst från olika ljudingångar. En av dess största fördelar är att den är 1 gratis och utan tidsbegränsning!


Vi kan multimedia - hitta det du behöver hos Clas Ohlson. Beställ enkelt online. Testa mikrofonen genom att prata med den och kontrol lera Testa mikrofonen för att se till att Windows hör dig.


Kontrollera att mikrofonen är placerad rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...