tisdag 8 oktober 2019

Givare för kylfläkt

Köp Givare Billigare här. En snabb och pålitlig hemsida för köp av reservdelar. Vi har reservdelarna till din bil. TERMOSTATGIVARE FÖR KYLFLÄKT. Lägg till i inköpslistan.


Se alla relaterade produkter. Termostatgivaren tål max. Mät innerdiametern på (den nedre) kylarslangen och välj lämplig adapterstorlek. Kapa kylarslangen, montera in adaptern och fäst med slangkämmor i passande storlek.


Fläktstyrning till elfläktar inkl givare. Max 25A belastning. Alla givare (2produkter) Vattentempgivare. På Mekonomen sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse.


Givare för kylfläkt

Det är givarna som i bilen tar emot data för att reglera temperatur, varningslampor, blinkers, oljetryck, kylvätsketemperatur, och en rad andra funktioner. Därför är givarna grundläggande för att din bil ska fungera. Tempgivare kylfläkt V-Moderator:.


Kostnad för en ny på. Har samma problem på min shar bytt temp givare men inget resultat. Denna tempgivare sitter på ett rör som jag satt på över slangen. Med relä inkopplar och efter år så funkar det fortfarande kanon. Professionell rådgivning av experter vid val av reservdelar.


Kopplas ej direkt på fläkt, endast för koppling som styrström på relä. Skall vara jordad genom t. Stängningstemperatur: 80°c. Så fall tänder den lampan som varnar för värme Givare kylfläkt i märkeskvalit Du kommer troligen behöva spola genom kylvätskan när du byter temperaturgivare och termobrytare. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du detta.


Adapter för termostatgivare för kylfläkt. Här hittar ni Kylfläkt givare från 1bildemonteringar. Kundtjänst Logg inn Search Generic filters. Map Sensor: Filter.


BMWs gamla K-serie har vad jag vet gemensam givare för både kylfläkten och övertemperaturvarningen. Sedan är det ett kretskort som ger signal till kylfläkt resp varningslampa. För veckor sedan blåstes pluggen ut som sitter i kylaren.


Givaren ändrar resistans vid temperaturändring. Bildelar av Toppkvalitet. Sveriges största utbud av bildelar. Upp till rabatt på bildelar! Snabb leverans och bra priser.


Givare Kylfläkt till LIGIER IXO Laga använder Cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. I kylaren sitter en givare , 3stift. Jor högfart samt lågfart. Nej, fläkten startar aldrig när tempen stiger.


Har provat att byta givare , fått tag på en originalgivare, helt ny. Spal är den ledande tillverkaren när det gäller kylfläktar. De originalmonteras i flertalet bilmärken och är ett perfekt val som eftermarknadsfläkt, högt luftflöde på liten diameter, tunn samt har longlife-motor som håller bilen ut.


Givare för kylfläkt

Prisvärda elfläktar helt enkelt! M10xskruvanslutning Mmed muter och bricka. Vem var det som satt givaren till elfläkten på övre kylarslang?


På min 2har jag monterat en kylfläkt från Saab 90och en temp givare från 900.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...