torsdag 3 oktober 2019

Lundby dockskåp el

Lundby dockskåp el

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Hitta rätt produkt till rätt pris. Lundby Heute bestellen, versandkostenfrei.


Det här lekfulla dockhuset har vackra designtapeter från Sandberg Wallpaper och dörrar målade i olika lekfulla färger. Här finns det klassiska dockskåpet som är så mysigt, dockskåp premium har till och med el , för den kreativa lekaren passar creative dockhus perfekt och för den som vill ta sina dockor till ett riktigt semesterparadis är holiday dockskåp rätt val. Belysningen är verkligen pricken över i, det är en alldeles speciell känsla att tända upp i dockskåpet. Välkommen till Lundbys klassiska dockskåp ! Färgen på trappan skiljer sig från färgen på ramen på andra dockskåp än Life och Room.


Du fäster enkelt trappan i ramen på ditt dockskåp. Har huset flera våningar kan du ha flera trappor på varandra. Till Creative medföljer fina stickers att dekorera med och bakväggarna är avtagbara så att banren kan komma åt att leka från två håll.


Lundby dockskåp el

Vänligen uppmärksamma att våra produkter är för vuxna. El och transformatorer. Här kan Ni hitta el och transformatorer. Elmix med kontakter och lampor. Beställ på LillaFilur.


Elen fungerar, transformator medföljer. Lampa kvar i badrummet. Kontakta mig om du önskar fler foton eller har frågor om varan. Hos oss finns Lundbys dockskåp och fullt med fina tillbehör där barn i alla åldrar kan skapa ett drömhem till sina dockor!


Lundby dockskåp el

I Lundbys värld bestämmer du själv och det är bara din fantasi som sätter gränserna. Det finns massor av lekfulla dockskåpsmöbler, tillbehör och härliga detaljer till husen. Vem bor i ditt hus? Och vad tycker de om att göra? Den har fungerande el.


Medföljer en snygg spegel och en fungerande taklampa. Utsidan är i fint skick. Liten nötning på sovrummets tapet. I övrigt är detta dockskåp i mycket fint skick. Nordens ledande nätbutiker för barnfamiljen med allt till alla ungar.


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom barn och familj. Nu , även lägre pris! Det är bara fantasin som sätter gränserna i dockskåpsleken. Huset kan lätt byggas ut med ytterligare en våning och en sommarträdgård. Huset har en öppen planlösning och gott om plats för lek.


Det finns flera tillbehör som ger ljus i dockskåpet , det är en alldeles speciell känsla att tända upp för dockorna i det lilla huset. Ett riktigt sommarhus! Skala: 1:Från år. Huset är från 90-talet och likaså inredningen. Dockhuset säljs möblerat med diverse möbler i plast och trä.


Lundby dockskåp el

Själva skåpet är slitet på taket och har några märken på golv och tapet. Men i stort sett rätt ok. Tex en helt sprillans transformator, jag tar inga risker med el , även om det är. Funkar utmärkt som leksak eller som hobby till den som vill renovera ett helt hus. Traditionella dockskåp och andra leksaker från LUNDBY.


BR har samlat ett stort sortiment av alla de roliga leksakerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...