fredag 8 november 2019

Gelia timer

Gelia timer

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


Beställ online - Hämta i butik efter min. Utvalda orter erbjuds även hemleverans. Kundtjänst Försäljning Marknad Inköp. Timers och klockströmbrytare.


Programmerbar digital timer med dygns-, vecko- och slumpmässig omkoppling samt nedräkning. LCD-displayen visar aktuella inställningar samt tid. Digital timer för utomhusbruk.


AddThis Sharing Buttons. Dygnsvariant med kopplingsmöjligheter med fasta inställningssegment. Kortaste intervall min. IP4 godkänd för utomhusbruk, med jord. Självstängande lock.


Testad ner till -25°C. Ojordad timer för inomhusbrukKoppla in det elektriska och ställ in när det ska starta och avslutas. Perfekt för kaffemaskinen eller favoritlampan. Har kopplingsmöjligheter med fasta inställningsstegment.


Gelia timer

Köp timer för eluttag hos MediaMarkt i butik eller online redan idag. Vi har ett stort utbud av elprodukter till superbra priser! Med en timer eller ett kopplingsur kan du i förväg bestämma hur länge du vill att lampor ska lysa och när motorvärmaren ska vara igång. Vi har timers och brytare för inom- och utomhusbruk. En korttidstimer fungerar som en säkerhetsbrytare för apparater som du bara vill ha igång korta stunder i taget, t. Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser!


Hos oss på Elkatalogen hittar du allt från kablar av olika slag till tidströmställare, byggcentraler och värmefläktar. Minimum timer activation time : minutes. Switch for selecting timer control or continuous wall outlet function. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Den är idealisk för att spara energi och hjälper till med säkerheten i hemmet.


Gelia timer

Mycket enkel inställning av program. Jordad och kapslad med självstängande lock. Dygns- timer med 48st kopplingsmöjligheter med fasta inställningssegment. Utomhustimer med inbyggt skymningsrelä. Till skillnad från ett vanligt kopplingsur tänds belysningen automatiskt när det blir mörkt och släcks vid gryning eller efter det antal timmar du har ställt in.


Har köpt en timer men fattar VERKLIGEN inte hur man ställer in denna. Gelia timer bruksanvisning. Med fasta inställningssegment.


Såhär ser den ut:På sidan finns en knapp man kan flytta upp och ner, under knappen är det en bild på en klocka och över så är det ett stort I (eller romerska siffran 1).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...