onsdag 13 november 2019

Glastallrikar

Flera olika modeller och priser. Välj och vraka bland våra tallrikar och heminredning. Välkommen in redan idag! Möbler, belysning och gardiner. Köp Cancerfondens armband hos oss.


Intäkterna går till Rosa Bandet.

Stort utbud av inredning! En del av de stora glasbruken tillverkar glastallrikar och glasassietter. Kosta Boda, iittala, Bitz och Kähler är några av märkena som gör tallrikar av glas i full storlek eller mindre som glasassiett.


Kosta Boda är experter på att tillverka bruksföremål och prydnadsobjekt i glas. Här har vi plockat ihop urvalet av glastallrikar. Serierna Mine, Bruk och Contrast innefattar flera olika storlekar på tallrikar i glas. Det är genom de duktiga formgivarna som Kosta Boda blivit ett så välkänt och exklusivt märke. Till vardag eller till fest, vi har alla de glas och porslin som du behöver och en komplett uppdukning.


Hitta muggarna för morgonstunden, tallrikarna till lunchen, faten till den härliga middagen med vännerna och skålarna till efterrätten till fredagsmyset eller in på småtimmarna.

Här hittar du tallrikar i klassisk och trendig design till rätt pris. Allt från Orrefors och Kosta Boda finns i lager på svensktkonstglas. Fri frakt över 499kr. Då har du kommit helt rätt!


Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Beställ glastallrikar för restaurangen här. Brett sortiment till marknadens bästa priser.


Vi levererar på 3-arbetsdagar. Upptäck Svenskt Tenns utbud av porslin. Hos Svenskt Tenn finns både runda och ovala fat, vackra glastallrikar och skålar i olika mönster, färger och storlekar. Piffa upp dukningen med nytt porslin! Vi har ett stort utbud av tallrikar, assietter och matserviser.


Handla tryggt hos jotex. Om glastallriken till din mikrovågsugn har gått sönder eller försvunnit, så är mikron inte längre så mycket värd. En tallrik som fattas till mikrovågsugnen, behöver dock sällan betyda att du måste köpa en ny mikrovågsugn. Iittalas tallrikar tål din vardagsanvändning. De behåller sin lyster och gör varje mål mer njutbart.


Glastallrik - Whirlpool Artikelnr.

Glasstallrik till mikrougnar från Whirlpool. Tallriken har måtten 27cm i diameter. Vi har serier som Essence, Kastehelmi och Alvar Aalto.


Dialog Details är främst för företag inom restaurang, cafe, hotell, kontor och offentliga miljöer. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. En tallrik består av delarna spegel (där maten placeras) och bräm (den yttre kanten).


Brämen är praktisk att greppa om vid servering och kan också användas att garnera på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...