måndag 11 november 2019

Gsm styrd brytare

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris byggvaror. Hitta rätt produkt till rätt pris. Huvudenheten styrs via GSM -nätet och skickar sedan trådlöst vidare kommandon till extraenheterna via 433MHz. Extraenheterna köps separat.


I appen kan du samtidigt kopppla 4st Huvudenheter med extraenheter var, detta ger dig möjlighet att totalt styra 20st uttag från din telefon. Med en telefonstyrd fjärrswitch kan du styra , larma och mäta Bygg ut ditt hemautomationssystem med flera enheter och få stora möjligheter till fjärrstyrning. Med hjälp av GSM -larmen kan du via internet eller mobiltelefon fjärrstyra apparater och få larm om något händer i t. Med en YOYOPower huvudenhet och den praktiska appen kan du fjärrstyra stycken YOYOPower.


Enheten kan även övervaka temperatur, ställa in frostskydd eller termostat. Med GSM styrning tänker jag mig att man ringer ett samtal, eller skickar ett sms (G eller 3G). Med en wi-fi styrning tror jag att det är lite lättare att hitta nutida lösningar, båda via appar eller via t ex webben direkt.


Såklart behövs det någon form av uppkoppling för att kunna styra via wi-fi. Smarta prylar för det smarta hemmet. Styr och övervaka ditt hem, enkelt att komma igång med våra startpaket. Tänd och släck hela huset med en knapptryckning, sätt på värmen automatiskt eller spela musik i alla rum. Börja i liten skala och utveckla allt eftersom.


Ett smart hem hjälper dig i vardagen! Styra motorvärmaren i rätt tid beroende på utetemperaturen. Titta runt i vår webbutik och inspireras.


G och 4G-kort kan också fungera på 2G-nätverket. Koppla upp till fyra extraenheter till en huvudenhet och styr totalt tjugo enheter via appen YOYOPower. Enheterna mottar kommandon från huvudenheten via 433MHz.


En lättinstallerad lösning för platser som saknar Wi-Fi eller internet. ESIM2används som GSM -larm och SMS-styrning i olika M2M-applikationer och larmapplikationer. YOYOPower GSM kopplas via GSM -nätet och styrs enkelt med mobilapp.


Två utgångar och fem ingångar, alla styrs via SMS. Att styra ett eluttag utomhus via sms har varit efterfrågat men svårt att åstadkomma. En lösning är vår Qgate, ett trådlöst uttag kopplat via GSM -nätet men det är avsett endast för inomhusbruk. Så styr du prylarna i hemmet.


Både via fasta telefoner och via gsm -nätet. Nexa PE-är självlärande ström­ brytare som kommer med en liten fjärrkontroll. Strömbrytare med snabb leverans. Beställ strömbrytare Schneider, Renova, Elko, Eljo m. En smart produkt till dig som vill kunna fjärrstyra olika produkter till lite avsides platser.


Fjärrströmbrytare GSM SMS med temperaturgivare. Passar dig som vill kunna styra elementet på stugan via en app eller ett enkelt sms den kan även användas för styrning av lampor och AC-aggregat. Full koll – även på distans!


Det är än idag ganska vanligt att man inte har bredband i fritidshuset, ibland kanske det helt enkelt inte finns tillräckligt bra uppkoppling. Då kan en SMS- styrd variant vara högst aktuell! Med Ontech GSM kan du fjärrstyra eluttag, värme och övervakning – utan fast internetuppkoppling. Det gör systemet användbart på platser utan fast internet som. Själv har jag en drös led-spottar i hallen, alla med egen inbyggd driver, dvs det är spottar parallellkopplade på 230v.


Fjärrstyr brytare och annan hemelektronik via internet. Dessa har jag alla kopplade på en Aeotec nanodimmer som går att styra via push på den fysiska brytaren. Det smarta startar med Z-Wave brytare Det smarta hemmet handlar om att automatisera och sömlöst styra önskade funktioner hos dina elektroniska enheter. Med en Z-Wave- brytare och -knappar kan du styra saker i ditt hem och slå av eller på dem.


Du behöver varken vara hemma eller ens i närheten av din bostad för att kontrollera elektriska anordningar, dörrar och belysning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...