fredag 8 november 2019

Kikare med inbyggd avståndsmätare

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris uterum. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Vikt och storlek är i regel ungefär densamma som motsvarande vanliga kikare. Rikta bara avståndsmätaren mot målet och tryck. Läs mer på knappen så mäter den avståndet, med hjälp av laser, inom loppet av en sekund.

Vi erbjuder ett brett utbud av både rena avståndsmätare i kompakt format och fullstora kikare med inbyggd avståndsmätning. En kikare med kompass ger dig inte bara möjlighet att identifiera ett annat fartyg på distans, du kan även se dess riktning. Har du dessutom en inbyggd avståndsmätare så vet du hur långt bort en båt eller ett fartyg befinner sig. Detta ger dig en helt annan sinnesro när du är ute på havet eller sjön.


Här har vi den optimala kikaren för jakt och andra aktiviteter där man behöver hög förstoring och effektiv avståndsmätning. Swarovski EL Range 10×är en handkikare med inbyggd avståndsmätare för dig som vill ha det allra bästa. Modellen finns i både orange och grön färg.


Kikare med inbyggd avståndsmätare lämpar sig för jakt eller när man är på sjön.

Swarovski El Range 10×har inbyggd avståndsmätare och lämpar sig perfekt för jakt. Självklart blir kikaren dyrare med inbyggd avståndsmätare men man får tänka på att man slipper köpa en separat avståndsmätare vilket man sparar pengar på och man slipper släpa med sig två prylar på jakten. Binokulära avståndsmätare har ett bredare synfält tack vare större objektiv och ger i de flesta fall ett synfält som är fullt jämförbart med en fullstor kikare av samma typ. Har man behov av att använda avståndsmätaren även som en kikare så kan de binokulära modellerna, tex. En kikare med avståndsmätare är bra om man vill veta på vilket avstånd ett objekt befinner sig.


För en marinkikare är detta väldigt användbart i nödsituationer. Bra butiker att köpa kikare: 1. Gör avståndsbedömningen lätt med en avståndsmätare. En avståndsmätare kan vara den prylen som gör skillnad mellan en bra träff eller ett långt eftersök, eller att du inte skjuter alls. En avståndsmätare är grymt värdefull vid jaktformer som ställer stora krav på skyttet och speciellt då om avstånden är långa. Köp Avståndsmätare m. Enormt sortiment, billigt.


Hemfint är byggvaruhuset på nätet som erbjuder högsta kvalitet till bra priser. Se vårt urval av Avståndsmätare. Delbetala i upp till månader. Kompakt kikare med inbyggd avståndsmätare och mycket effektiva funktioner.


När man söker något utöver det vanliga, har du garanterat hittat rätt nu! Kikare från Swarovski är fullproppade med bra funktioner, har bra ergonomi och mycket bra konstruktion.

Dessutom har de alltid väldigt snygg design. Vi ställde bara kikare med samma förstoringsgrad mot varandra då vi jämförde skärpan i optiken, men jämförde alla på samma villkor som avståndsmätare. Vi valde mindre objektivöppningar, kring millimeter. Detta eftersom kikare med avståndsmätare i första hand används i mer eller mindre gott dagsljus.


Av de fyra testade kikarna med inbyggd avståndsmätare sticker två ut, Kahlen som har en betydligt ”grumligare” bild än övriga, och Zeiss Victory RF som helt enkelt är den absolut bästa. Bushnells lasersikte med inbyggd avståndsmätare är en något mindre dyrbar variant på vår premiumvinnare Burris Ballistic III Laserscope. Lasersiktet har en inbyggd avståndsmätare som snabbt visar dig avståndet på displayen. Med ett tryck på en trådlös fjärrkontroll får du exakta siffror på hur långt bort målet är.


Enligt mig är kikare med inbyggd avståndsmätare överlägset. Det enda som talar för handkikare och separat avståndsmätare är priset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...