måndag 4 november 2019

Nätverkskabel cat6 15m

Upp till lägre pris hos oss! Köp före kl 1 leverans nästa dag. Catvit nätverkskabel m Kategori nätverkskabel för användning i privata hem och mindre nätverk. Den här nätverkskabeln är oskärmad och kan användas i privata hem och nätverk i företag och organisationer som kräver högre hastighet och bandbredd. CAT6e nätverkskabel.


Kabeln är endast 5mm tjock och 6mm bred vilket gör att den går att gömma praktiskt taget över allt. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Se hela listan på prisjakt. Finns i två variantern, patch dvs rakt kopplad vilket är den vanligaste, samt korsat utförande.


Kabeln är fullt bakåtkompatibel vilket gör den till ett säkert val. Idag är det mesta i hemmet uppkopplat på ett eller annat sätt. Vid nybyggnationer av lägenheter och hus drar man nätverkskabel och sätter uttag i flera rum. Vi erbjuder nätverkskablar för alla lösningar.


De vanligaste kabelstandarderna Cat. Vilken nätverkskabel ska du välja? Det finns många varianter av nätverkskablar, till exempel Cat Cat , Cat och Cat 8. Det har fått en av PC-tidningens läsare att undra vilken kabel som är den rätta för att ansluta en smart-tv till nätverket. En praktisk nätverkskabel för installation under t. Eftersom det är en Cat-kabel har den ett plastkors i mitten som följer hela kabellängden för att skärma av ledarna och 2. Materialet i kabeln är fri från PVC-plast vilket gör att ingen halogengas frigörs vid eventuell brand. Vanlig rak nätverkskabel med gjutna RJ45-kontakter.


RJmale x UTP, PVC, vit (3) Art. Prodnr: II-C6UTP-W150. Nätverkskabel med gjutna RJ45-kontakter. UTP Catpatchkabel, RJ4 grå. I lager för omgående leverans.


Populära produkter Visa fler Visa färre. Lägg till i shoppinglistan. Bra tunn nätverkskabel. Mindre lämplig för videoapplikationer. Rätt kontorsmaterial till rätt pris på Kontorsshop.


Relaterade produkter. HP F6T79AE Bläckpatron gul, HP913A. En vanlig rak nätverkskabel gjutna RJ45-kontakter som du använder för att koppla din dator till ett. Handla mot faktura eller kort.


Nätverkskabel cat6 15m

Köp DELTACO Catnätverkskabel , flat, 15m , svart billigt hos Nordicbox - din svenska återförsäljare! Hos oss på TheMobileStore hittar du Champion Catnätverkskabel , 15m , blå Alltid fri frakt, öppet köp och oslagbara priser. Länge leve mobilen!


Logga in för priser. Nu finns produkten i kundvagnen. Den första riktigt genomtänkta hakfria Catpatchkabeln på marknaden hittills.


Butiker i Uppsala, Enköping, Norrköping, Örnsköldsvik, Östersun Stockholm och Gävle och på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...