tisdag 5 november 2019

Linocell powerbank

Linocell powerbank

Titta på vårt breda sortiment. Snabb leverans, fri frakt över 300kr. Beställ enkelt online. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Upp till lägre pris hos oss! Köp före kl 1 leverans nästa dag.


Betala enkelt med Svea Ekonomi, Faktura dagar, delbetalning, kontokort. Vår powerbank håller telefonen laddad på festivalen eller campingplatsen. USB-portar (max. A per port) och laddningsindikator.


Utrustad med 1x USB-C med PD 3. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. GoalZero tillverkar powerbanks och solcellspaneler för friluftsliv, camping och prepping. Det finns en rad olika storlekar som passar för alla ändamål.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Linocell Wireless Qi Charging Pad 20W. En bild säger mer än tusen ord. Få liv i kameran med nytt batteri.


Tack vare USB-C-porten (max. V, A) gör den sig perfekt till även till surfplattan och Nintendo Switch. Letar du powerbank ? Hos NetOnNet hittar du powerbank med olika kapacitet, storlek och färg som laddar upp ditt batteri! Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp?


Linocell powerbank

Ah räcker för att ladda upp en mobil ca 2-gånger. Extra snabb och kraftfull powerbank som kan s Visa mer. Kapacitet på Visa mer. Här är det svart och grått som gäller.


Här finner du alla våra smarta multimediaprodukter och tillbehör för alla ändamål. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Kraftfullt extrabatteri som laddar både mobil samt surfplatta. Telefon och powerbank kan laddas samtidigt, dock är det enligt manualen förbjudet. Automatisk avstängning när mobilen är fulladdad.


Linocell powerbank

Extrabatteri för mobiler och andra USB-enheter. No products in the cart. Laddningstid: ca h. Solcellsladdaren kopplas till en powerbank som lagrar solenergin och som i sin tur kopplas till den enhet som ska laddas upp. Våra powerbanks håller telefonen laddad på festivalen eller campingplatsen.


Digitalt och data, Dig o Dat, skriver om elektronik och roliga projekt som en kan bygga hemma. Köp lite komponenter på nätet, bygg ihop och löd fast kablar och komponenter och vips har du en mackapär! Just nu är det helt fantastiskt att vara uppfinnare eftersom vi har all världens. Kommentar: Har sökt en produkt som klarar att ladda mobilen flera gånger. Powerbank med två USB-uttag.


I fjällen hade jag telefonen i flightmode, och det var för att kunna ta bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...