söndag 8 december 2019

Grundläggande aritmetik matematikdidaktik för lärare

Grundläggande aritmetik matematikdidaktik för lärare

Brett sortiment, för både studier och fritid - inom alla olika ämnen. Bli medlem och bli en del av den starkaste organisationen för lärare och skolledare. Som ny medlem i Lärarförbundet så får du första tre månaderna helt kostnadsfritt. Alltid bra priser och snabb leverans.


Grundläggande aritmetik matematikdidaktik för lärare

Skickas inom 1-vardagar. Sendes innen 3-virkedager. Vissa grundläggande matematikkunskaper är avgörande för elevens förståelse av den fortsatta matematiken.


En stor del av dessa kunskaper handlar om aritmetik , vilket lyfts fram i denna bok. En central del av matematiklärarens yrkeskunnande är därför att känna till hur elever i olika åldrar kan bygga upp sina grundläggande matematikkunskaper. För att bygga upp en sådan undervisning behövs en teori som stöder lärare i arbetet med matematik. I boken beskrivs en teori för detta - en skolämnesteori med fokus på aritmetik.


Grundläggande aritmetik matematikdidaktik för lärare

Bokens innehåll bygger på såväl internationell forskning som ett mångårigt forsknings- och utvecklingsarbete om undervisningsprocessen, elevers tänkande och matematikämnets didaktik. I den här boken behandlas den specialiserade kunskap i aritmetik som lärare behöver för att kunna bedriva en varierad matematikundervisning. Genom metodisk variation mellan matematikens representationsformer erbjuder Aritmetik för lärare många spännande infallsvinklar för att förstå och arbeta med tal och de fyra räknesätten. Vill du ha hjälp med ditt CV?


Få personlig vägledning och stöd. Välj våran populära lönecoaching. Personlig facklig vägledning. Få svar på dina frågor! Ta del av en mängd rabatter.


Grundläggande aritmetik matematikdidaktik för lärare

Läs mer om allt som ingår här! De ska också utveckla sin förmåga att använda matematiken i vardagliga sammanhang och inom andra ämnesområden. Grundläggande aritmetik matematikdidaktik för lärare.


Syftet med grundskolans matematikundervisning är att eleverna ska utveckla kunskaper inom matematik. Efter Overeenskomst Med Forfatteren Besorget Ved W. R ebog - Steen Bille. Förstå och använda tal – en handbok. Köp dina kursböcker här!


Bedömning i matematik -i lärandet och undervisningens tjänst. Matematikdidaktiska texter. Skrivande i matematikdidaktik. Vi betraktar läroboken som ett verktyg för lärare ;. Läroplansteoretiska och didaktiska aspekter baserade på olika teoretiska perspektiv. Följande matematiska områden behandlas i kursen: Aritmetik , Talteori, Geometri.


Kursen passar för alla som vill undervisa matematik i åk och i gymnasieskolan. Inom grundläggande geometri diskuterar vi ämnets didaktik samt hur en förståelseinriktad och varierad undervisning kan bedrivas genom laborativt arbetssätt och problemlösning. Kursen vänder sig till dig som arbetar som lärare i F-och vill fördjupa dina kunskaper i och om matematikundervisning.


Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Du har redan läst matematikdidaktik för lärare i grundskolans tidigare år I och II, båda om vardera hp, eller andra kurser som kan motsvara dessa. För lärare i matematik från förskola till vuxenutbildning.


Lärare som undervisar i matematik i grundskola, grundsärskola, sameskola, specialskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, särskild utbildning för vuxna, kommunal vuxenutbildning samt lärare och förskollärare som arbetar i förskola och förskoleklass. Inga förkunskaper krävs. Lund: Studentlitteratur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...