måndag 30 december 2019

Må bättre gävle gruppträning

Må bättre gävle gruppträning

Ditt Må Bättre gym Gävle City är en familjär anläggning mitt i City. Här har vi även lagt extra fokus på sällskapsytor och stora omklädningsrum. Vi har även ett stort utbud av Les Mills klasser. Vi strävar alltid efter att hitta träningsformer som passar dig.


Jag mår så bra utav min träning, jag går på Må bättre ggr i veckan. Det jag tycker bäst om är Easy Line och Yoga, dom träningsformerna har gjort mig mycket starkare och rörligare, och framför allt mycket piggare. GRUPPTRÄNING Här finns träningsformer för alla behövs.


Gävles främsta gym gällande gruppträning och gym. Må Bättre Hemsta Gävle – Vår grundfilosofi är att inspirera människor till att uppnå. Skicka enkelt en fråga till gymmet eller jämför med andra gym i närheten.


Saknas: gruppträningMå Bättre , Gävle – Eniro. Våra styrkor i denna centralt belägna anläggning är varierad gruppträning , Black Box, barnpassning och generösa öppettider som möjliggör träning från tidig morgon till sen kväll. Vi inspirerar dig att komma igång! Träna gruppträning eller träna i våra gym i Gävle.


Hitta träningen du längtar till! Välkommen till Må Bra Praktiken i Gävle ! På Gävle Strand erbjuds utöver gym- och gruppträning även CrossFit. Vi har också en del Personliga Tränare kopplade till våra anläggningar. Massage kan bokas på Sporthuset Söder.


Kiropraktor finns inhyrd på Gävle Strand. Hemsta erbjuder allt från gruppträning , gym och personlig träning. Anläggningen har fina, ljusa och luftiga lokaler samt ett underbart lekrum för de små med roliga saker för alla åldrar.


Gruppträning , Gym och CrossFit. Du möts av en helt ny träningsanläggning med stora träningsmöjligheter och hjälpsam. För den som har svårt att hitta inspiration till träningen, kan gruppträning vara en bra start. Här behöver du inte fundera på vad du ska göra, det är bara att hänga med på instruktörens instruktioner. Om du är en person som ofta ställer in träningen i sista stund kan också gruppträning vara en smart grej att prova.


Våra medlemmar har fri tillgång till gruppträning i världsklass. Vi har marknadens mest populära gruppträningsklasser som grund och jobbar ständigt med att förnya vårt utbud för att du som medlem alltid ska ha hitta något som passar just dig. Vi hjälper dig att komma igång med träningen på ett effektivt sätt.


Hälsostudion är en plats för alla. Intresset för Må Bättre och den tydliga inriktningen på motionärer är extra stort i Gävle , kanske för att det är något som saknats i staden. Idag tränar alla, oavsett ålder och vikt, det blir allt viktigare att vara tydlig med detta i företagets profil. Snart börjar vi med gruppträning igen.


Höft och knä grupp. För er med smärta och problem med funktion från höft, knä och ben. Start: torsdag september.


Vi hälsar välkommen till en vecka fylld med härliga Må bra aktiviteter ( gruppträning , föreläsningar m.m.) sol, bad och god mat. FriskisSvettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul.


Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...