fredag 13 december 2019

Marinelektriker

Bangården är analog, övriga anläggningen är digital. Till fartygselektrikers arbetsuppgifter hör felsökning, service av el, styr och regler-utrustning, generatorer och motorer. Du arbetar även med installation av navigationsutrustning. Sjöingenjör är chef över fartygselektrikerna och förväntas kunna utföra jobbet om elektrikerna behöver hjälp.


Göteborgs BåtElektriska jobbar med allt som involverar el i din fritidsbåt. Allt från nyinstallationer till uppgradering av dina äldre system. Detta uträkningsverktyg används helt på egen risk!


Marinelektronik - båttillbehör, selva, båtvarv, marinor, trackme, marinservice, mercury, tohatsu, båtar, båtplatser, drev, motorinstallationer, båtmotorer. Som marinelektriker blir du en viktig del i Strängnäs båtvarvs team. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat felsökning, installation av naviagationsutrustning, service av el,styr och regler-utrustning samt generatorer och motorer.


Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad marinelektriker gärna med några års erfarenhet. Båtelektriker utbildning. Ansökningsperioden för denna annonsen har passerat.


Sailyard AB startades. Letar efter en duktig marinelektriker som kan fibbla med diverse saker som måste åtgärdas. Just nu söker Fridhems varv en marinelektriker för att stärka upp sin leverans till sina kunder. Marinelektrikerns huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra elektriska reparationer och installationer ombord på fartyg och landanläggningar.


Marinelektriker

Välkommen att söka jobb hos oss som Marinlektriker till Fridhems varv och verkstäder. Elektriska och elektroniska arbeten skall utföras av kvalificerad marinelektriker. Fortlöpande underhåll på en båt är nödvändigt. Alla metallkroppar, färgappliceringar och elektriska installationer fodrar regelbunden inspektion.


The statistical wage for Driftelektriker. Stockholms Marine EL. What is the salary After tax? Wage statistics show gross monthly salary for one Driftelektriker within industrielektriker. Elektronikmontörer monterar främst kretskort, elektroniska komponenter och kablar i diverse elektroniska produkter.


Som elektronikmontör kan du ofta kombinera olika arbetsuppgifter och samtidigt arbeta som el-montör, montör av el- och teleutrustning eller som lödare. Till vårt varv på Tjörn söker vi en Marinelektriker. Du kommer ingå i vårt nybyggnads- och reparentteam där arbetsuppgifterna i huvudsak.


Tenö Varv varit en stark partner till den svenska yrkes sjöfarten. Idag är anläggningen ett modernt och välutrustat. Compass Marine – sida skriven av en Amerikansk marinelektriker som i rakt motsats till mina fördomar verkar väldigt vettig.


Marinelektriker

Mycket uttömmande om elinstallationer, men även mycket annat som rör båtfixande. Han som äger den är marinelektriker och ska använda den som arbetsbåt. Tidigare erfarenhet som marinelektriker är mycket meriterande men inget krav. Då yrket kräver en del sociala kontakter ser vi gärna att du vågar ta för dig och ta egna intiativ. Vi är ett företag som ger god lön och vi månar om våra medarbetare.


Installera eller byta elektriska komponenter som överskrider amperetalet för kretsen. Lämna båten med strömmen på (förutom när det gäller automatiska länspumpar, brandskydd och larm). Man hade ofta över 1man på varvet och som mest vid ett tillfälle 1marinelektriker samtidigt. Boken finns att köpa under kvällen i Hörsalen och kostar endast 2kr för 2sidor industrihistoria.


Kändes lite konstigt att vara i hamn, efter dygn till havs. Det kommer en segelmakare och hjälper oss att laga storseglet, så att håller för lite tuffa tag. Nu försöker vi också hitta en marinelektriker , som skall kolla varför inte generatorn på huvudmotorn laddar, som den skall.


Spännande fortsättning följer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...