onsdag 18 mars 2020

Janfire flexa elektronikbox

Lägg till i varukorgen Mer. Och känner av om man behöver underhåll eller inte. Leverans: Omgående leverans. Tex när man startar pelletsbrännaren efter sotning.


Pelletsbrännaren får ej användas om inte fläkten går!

ProbleNu har de börjat skapas kraftig röklukt i pannrum och angränsande rum. Eldning med ved i pannan funkar bra och skorstenen är inspekterad månader sedan. Har en janfire flex a som löser på flamvakt. Jag har sotat rökröret tätat en spricka i röret från pannan till skorsten och fick i gång den ett tag. Efter sista sotningen i brännaren och pannan löste flamvakten ut igen.


Sen des får jag inte igång den. Kör man en snabbstart so verka den tänder bra men slocknar efter ett tag igen. Nya boxen till flex-a och flex-2a.

Vi hade samma problem i våras, sen helt plötsligt gick den igång och har gått hela sommaren utan problem. Den larmar då om Flamvakt. Sedan en månad tillbaka står den dock helt stilla.


Nedan kan du se och ladda ner PDF-manualen gratis. Du kan också titta på vanliga frågor, produktbetyg och feedback från användare så att du kan använda din produkt optimalt. Kontakta oss om detta inte är manualen du vill ha.


Svara Ny tråd Sök i ämne. Kapacitiv givare kort kabel. Artiklar du besökt. Janfire Flex-A blå startproblem. Här kommer ett erbjudande till dig som värmer villan med en pelletsb.


Sedan väljer du ett 378liters förråd om du vill börja i mindre skala. Externskruven som transporterar pellets från förrådet till brännaren är normalt 3m lång (kan förkortas eller förlängas). Skicka ett mail och berätta vad du har för problem!


Ford service och reparation. Elektronikbox flex -a Ny.

Har bytt elspiral men det gjorde ingen skillnad. Jag mätte fläktspänningen i uppstartsfasen. Gå till produktsidan hos annonsören. Det är informationen på. Adapterkablage NH(Ombyggnad) 5kr.


Drifteffekt 1 och kW. Automatisk tändning. Effektiv automatisk rengöring av brännkopp. Lättanvänd reglerpanel. Visa hela sökresultatet. Säkringshållare svart Flex-a AT.


Jämför pris på pelletspanna - Hitta bäst pris innan köpe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...