onsdag 18 mars 2020

Microugn rusta

Nu har vi Club Days och rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Missa inte våra otroliga kampanjer.


Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån? Passa på, beställ online idag! Med effektlägen och timer. Kapacitet: liter.


Med andra ord: rusta ditt kök med en mikro och ge den en central roll i ditt kök – du kommer inte ångra dig. Mer än bara en färdigrättsprodukt Mikron är det överlägset snabbaste sättet att värma upp både färdigpizzan och matresterna. Mikrovågsugn med digital display och klocka (timmar).


Försedd med barnlås och roterande glastallrik. Underlättar vardagen! Perfekt för att snabbt värma gårdagens rester. Tillagar också grönsaker och andra livsmedel, tinar bröd och annat från frysen – ja, listan kan göras lång.


Liten, stor eller inbyggnadsmikro. Skapa ett trivsamt och personligt hem! För den som vill göra om hemma med enkla medel har vi ett brett utbud av färg, golv och tapet.


Rusta - Mycket för pengarna. Dags för ny mikrovågsugn? Nästan allt för livet hemma. Med ett brett sortiment inom inredning, trädgår jul, DIY (Do It Yourself), förbrukning och fritid erbjuder vi det mesta du kan tänkas behöva för hemmet och livet hemma.


Effektiv och prisvärd mikrovågsugn som underlättar matlagningsbestyr av alla slag! Fem effektlägen finns att tillgå, och för dig som är osäker finns dessutom ett antal förprogrammerade uppvärmningsalternativ för bl. Micro med grill och varmluft. Inbyggd micro siemens.


Fristående mikrovågsugn i rostfritt stål med en keramisk insida som är lätt att rengöra. Utrustad med st automatiska program och smarta funktioner som hjälper till vid tillagning, upptining och uppvärmning. Färg: Rostfritt stål. Maximal effekt: 8W.


Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Välkommen att fynda på ÖoB ! DHL inom 3-dagar.


Med våra energieffektiva mikrovågsugnar kan du tina, värma och tillaga måltider snabbt. Kolla in vårt utbud och hitta någon som matchar ditt kök. Besök MediaMarkt idag! Stilren mikrovågsugn utrustad med upptiningsfunktion, fem st.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. MediaMarkt har ett stort utbud av inbyggnadsmikrovågsugnar till superbra priser. Köp din nya inbyggnadsmikro hos oss online eller i butik redan idag!


Electrolux har ett brett sortiment av mikrovågsugnar , från inbyggnadsmikro i modern design till praktiska fristående mikrovågsugnar. Köp en Daewo 15l micro på 500w för strax under 700:- och en inverter. Utan orsak startade den och spred en strak doft av bränd plast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...