måndag 6 april 2020

Kabelstrumpor

Kabelstrumpor

Med kabelstrumpor kan du enkelt anpassa arbetsplatserna när nya projektgrupper skapas. Du blir inte längre beroende av fasta uttag utan bygger en arbetsmiljö efter de behov som finns. Och ändrar smidigt när projektgruppen förändras. Dustin har bra priser och riktigt snabb leverans.


Kabelstrumpor, dragstrumpor och skarvstrumpor. Välj mellan dragstrumpor med exempelvis en dragögla eller två dragöglor. Vi kan även erbjuda rostfria strumpor eller andra kundanpassade modeller vid önskemål.


Storleken anger vilka kabeldiametrar strumpanpassar till. Strumpan vidgar sig upp till 1 när man trycker ihop den och därmed är det lätt att dra igenom kablarna. Därefter slätar man ut strumpan som då anpassar sig efter innehållet. Strumporna ger ett skonsamt och effektivt grepp med jämn dragkraftsfördelning längs kabeln. KAMIC erbjuder ett brett program av kabelstrumpor för dragning, avlastning och förstärkning av kabel.


Fabriks AB Linjedon. KES tillverkar nu avlastningsstrumpor i storlek 4. All Rights Reserved. Finns som både vanlig avlastningsstrumpa och systrumpa.


Strumporna finns i de flesta dimensioner och materialet består av stål och syntetfiber. Artikelinformation Dokument Kompletterande. Två olika längder på väven gör att strumporna fungerar både till dragning av installationskabel och optisk kabel.


Kabelstrumpor

Skarvstrumpor (S) Skarvstrumpor används när man vill länka samman två objekt. Skydd vid kopplingar för hydraul och högtrycksslangar. Dragavlastning vid motorinfästningar eller kabeltrummor. Hjälpmedel vid dragning av luftledningar. En kabelstrumpa höjer helhetsintrycket i alla hem.


Här hittar vi flera varianter av kabelstrumpor och kabelsamlare. Samla grendosor och kabel i en vacker design. Snabba leveranser Stort sortiment! Kan fås med en- eller två dragöglor.


Kabelstrumpor

Dubbelvävd med storlekar som passar kabeldiameter från 6- till 1mm diameter. Se produktblad för översikt av alla modeller och specifikationer. Längdmått avser greppbar del exkl dragögla. Hi-Fi anläggningar, kablar vid TV, båten, mopeden och mycket mera.


Innehåller på en kabelstrumpa behöver inte vara just kablar. För drag med ögla, bestående av ett kaus med wire. Av förzinkad seghärdad ståltråd. För kabel med en diameter om 7-mm.


För att få dit kabelstrumpan så tight som möjligt på kabeln är det viktigt att strumpan sträcks ut längs kabeln. Det enklaste sättet att göra detta är att med handen greppa runt kabeln i den fixerade änden och dra handen längs kabeln. Jag har letat som en gnu efter kabelstrumpor , men kan banne mig inte hitta detta.


Samtidigt snygg installation och skydd till kablar. Vi har många olika färg, material och storlek i sortiment. Industritorget använder cookies för att föra statistik samt hantera användning av siten. Genom att du fortsätter att använda vår sajt, samtycker du till att cookies används.


Kabelstrumpor

Väl önskad dimension och funktion. Våra kabelstrumpor skyddar känsliga kablage som riskerar att förstöras av värme och hetta. Skyddsstrumporna uppfyller alla tänkbara brandkrav vilket gör att kabelskyddsstrumporna kraftigt ökar tillförlitligheten och säkerheten i alla tänkbara installationer i ett modernt samhälle.


För en snyggare installation kan rekommenderas flätade kabelstrumpor och krympslang. Finns i olika dimensioner på bl a Biltema.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...