tisdag 12 januari 2021

Värmekänsliga muggar

Värmekänsliga muggar

Handla muggar online här hos Cellbes. Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar. Heminredning för alla smaker.


Dekorera ditt hem i din stil! Massor av nedsatta priser! Vi har ett brett sortiment av olika produkter. Skapa din egen personaliserade present. Stort utbud av muggar hos Ellos.


Hos Ellos hittar du till hushåll och kök. Välkommen in redan idag! När varm dryck hälls i muggen syns plötsligt både figurer så som spöken och Pac-Man och fullt med pellets. Värmekänslig Pac-Man Mugg. Först när du häller varmt vatten i den kommer din bild att visa sig, så när du inte använder den så kommer din mugg att se blå eller svart ut.


När du designar din värmekänsliga mugg så kan du se hur den kommer se ut både när den är kall och varm för att du ska få en uppfattning om hur den ser ut i sina två tillstånd. Alltid snabb leverans! Hagri Gryffindor, Hermione, Harry Potter själv för att bara nämna n. Dags att skaffa en identitet och visa vad man står för med en unik, roliga och geekig mugg.


Med andra ord är det dags att börja dricka kaffe och te med stil och klass. Därför har vi skapat denna kategorin som gör det möjligt för dig att hitta just den geekiga och nördiga mugg som du förtjänar. Vår kategori för muggar är enorm och innehåller mängder med snygga, roliga, uppseendeväckande och nördiga modeller. De flesta muggar som du kan köpa på roligaprylar. En unik och personlig överraskning.


Välj Eget Foto och Text. Möbler, belysning och gardiner. Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris på kök.


Hitta rätt produkt till rätt pris. Muggen är tillverkad i keramik och själva motivet är i termostatiskt bläck, vilket gör att den skiftar i färg. En häftig present att ge bort till datanörden, brorsan eller varför inte farsan?


Värmekänsliga muggar

Häll i valfri varm. Muggan skiftar i färg beroende på om den är kall eller varm, och när varm dryck fylls i skiftar muggen från ett rött hjärta, till ett svart hjärta. Men när du tillsätter någon varm dryck (vatten, te, kaffe etc.) träder din bild fram i livliga färger. Vi erbjuder ett brett sortiment inom Roliga muggar online.


Denna mugg kommer att får allas uppmärksamhet. Den är gjord med en speciell värmekänslig beläggning, så när någon het vätska tillsätts, ändrar färg för att avslöja din design mot en klar, vit bakgrund. Brett utbud av souvenirer. Visar alla resultat Rea! Den verkar vara svart, men när du häller något varmt i den visar sig den dolda bilden!


Värmekänsliga muggar

Mario- mugg som byter utseende när den blir varm. En snygg keramik mugg med massa gamla batman serie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...