tisdag 7 april 2020

Kärcher högtryckstvätt

Köp din högtryckstvätt hos oss. Lägg din beställning redan idag på bonnet. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


Kärcher högtryckstvätt

Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Högtryckstvättar gör skinande rent även på de besvärligaste platserna. Med flera praktiska tillbehör rengör högtryckstvättarna snabbt, grundligt och bekvämt! För att rengöra stora ytor såsom fasader rekommenderas en K7-högtryckstvätt med matchande tillbehör. Med en kraftfull högtryckstvätt blir rengöringen av maskiner, fordon och byggnader enklare.


En professionell högtryckstvätt avlägsnar. Hur använder man en högtryckstvätt ? En högtryckstvätt är enkel att använda. Fyll på din högtryckstvätt med vatten, koppla in sladden i eluttag och ställ in vilket tryck du vill ha och sedan är det bara att börja rengöra. Passa på att utnyttja vår kampanj för alla med ett professionellt rengöringsbehov. Den är en av testets dyraste, men den levererar på de flesta punkter.


Kärcher högtryckstvätt

Passar grova jobb i trädgården och det finns många tillbehör. Vattenkyld induktionsmotor. Tvättens viktigaste egenskap är troligtvis den vattenkylda induktionsmotorn. I HORNBACHs sortiment hittar du utan tvekan den högtryckstvätt du behöver! Vi säljer pålitliga och kraftfulla högtryckstvättar från KÄRCHER och NILFISK.


Om du köper något av dessa märken, kan du vara säker på att få välbeprövad kvalitet som håller länge. Med högtryckstvättar kan du göra dig av med frustrerande, hårt sittande smuts på bilar, fasader, terrasser och stenplattor. Kärcher kHeute bestellen, versandkostenfrei. Das erfolgreiche Internetportal preis. Egenskaper och fördelar.


Välutrustad högtryckstvätt med induktionsmotor, slangvinda, kembehållare och fyra tillbehör: Variopower-munstycke, Rotojet-munstycke, T-racer T2terrasstvätt och altanrengöringsmedel. Med sin vattenkylda induktionsmotor har högtryckstvätten längre livsläng högre energieffektivitet och blir avsevärt tystare vilket är bra för både dig och grannen. Plug ’n’ Clean, för enkel och snabb användning av rengöringsmedel. På senare tid har även fönstertvätten blivit ett näst intill oersättligt verktyg i många hushåll.


Den har ett vad de kallar innovativt spolhandtag (pistol), där du reglerar tryck och rengöringsmedel. Pistolen har också en LCD-display, som visar vad du har för inställning för tillfället. Lättanvänd högtryckstvätt med terrasstvätt.


För riktigt tuff smuts, färgborttagning eller graffittisanering kan vattenblästring vara ett bra alternativ. Genom tillbehöret blandas blästermedel i vattnet. Clas Ohlson har smarta lösningar för dina hemmaprojekt.


Besök en av våra butiker! Du byter enkelt stråltyp genom att vrida på 3-i-Multi Jet-spolröret. Trycket reglerar du via tryckinställningarna på spolhandtagets display. Du behöver inte byta spolrör, inte ens när du byter läge från högtryck till rengöringsmedel. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker.


Kärcher högtryckstvätt

Observera att produkten är i ett externt lager. Den enda skillnaden för dig är att du kan förvänta dig något längre leveranstid. Du har fortfarande dagars full ångerrätt från du får varan och pengarna kommer dras när varorna skickas till dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...