onsdag 22 april 2020

Kattlåda hörn

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Hörntoalett med djupt underrede som ger mindre sandskvätt och en hög huv som bidrar till gott om utrymme för katten att utföra sina behov. Perfekt kattlåda som passar mot ett vägghörn eller mot en vägg och en möbel, den är stor och rymlig.

Mycket fin i hemmet med stilren ljusgrå och vit färg! Ett kolfilter medföljer och svängluckan går att ta lös om katten inte gillar den. När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem. Det är en bra idé att ha en kattlåda mer än man har katter. Det finns huvudtyper av kattlådor, den ena är öppen, och den andra är täckt kattlåda.


Vissa katter tycker om en täckt kattlåda. Raka kanter och hörn är alltid bäst enligt min erfarenhet.

Den vanligaste modellen av kattlåda ser ut som en djup, avlång låda som enkelt får plats i badrummets eller kökets hörn. Det finns olika storlekar, färger och djup på den, men principen är alltid att den är gjord av hård plast som är enkelt att rengöra. Beställ nu för snabbast möjliga leverans.


Ett outnyttjat hörn i en långsmal hall. Nestor kattlåda SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Var kattlådan står kan också påverka kattens beteende.


En katt vill gärna ha uppsikt över sin omgivning och har du placerat kattlådan längst in i ett hörn i tvättstugan kan katten hellre föredra att kissa på mattan där den ser alla som kommer och går. Utan det kommer katten gå uträtta sina behov i varje hörn och förstöra sin ägares humör. För att hålla huset rent skall katten läras att göra sina behov I en kattlåda.


Det är därför värt att valet av kattlådan på allvar. En kattlåda med kant är mycket nära det naturliga behovet hos din katt. En hörnlåda med huva lucka spade och handtag. Lådan innehåller även ett aktivt kolfilter som neutraliserar dålig lukt. Traditionell kattlåda i lagom storlek och hörnmodell med sprättkant.


När man tittar på en kattlåda så är det ett par saker man bör fundera kring innan man köper något.

Det första vi tittar på när vi testar en kattlåda är säkerheten. Vi har sett kattlådor med designer och former som har varit en säkerhetsrisk för katten. Om man, som man helst ska, skaffar två katter står det på SVERAKs sida att man ska ha flera lådor.


Nu , även lägre pris! Hörnmodellen gör att man kan utnyttja ett hörn så effektivt som möjligt. Den har rejäl kant som gör att inte sanden kan krafsas utanför lådan lika lätt. Rejäla kraftiga spännen. Denna smarta kattlåda med tak från Savic är trekantig och kan ställas i hörn.


Taket kan fällas upp, så lådan är enkel att rengöra. Ställer du denna kattlåda i ett hörn så tvingas katten ta några steg på locket när den lämnar lådan så att sandiga tassar inte blir lika sandiga när de hoppar ned på golvet igen. Stor rund kattlåda i läcker design. Kattsandlåda för hörn. Helförsluten kattlåda med kattlucka som ger ett mysigt privat utrymme för din katt.


Den runda designern gör det enkelt att rengöra då det ej finns några skarpa hörn. Detta gör även att det skvätter mindre. Vi människor hjälper till att sprida lukter när vi tömmer kattlådan i soppåsen och kliver in med våra skor.


Därför spelar det ingen roll om din katt är strikt innekatt för den kan ändå få in lukt av andra katter, bli stressad och kissa inne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...