fredag 8 maj 2020

Micro usb till usb c

Hög överföringshastighet. Fri frakt vid köp över 3kr! Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik, köp idag! Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här.


Beställ enkelt online! Produkter i begränsat antal. Till riktigt bra priser. Här finner du alla våra smarta multimediaprodukter och tillbehör för alla ändamål.


USB - C -kabel till Micro - USB 3. För synkning, laddning och dataöverföring. Adaptern kommer i kompakt format som tar minimalt med plats, vilket gör att den är otroligt enkel att ta med sig. Välkommen till Mitt Biltema. Lägg till i shoppinglistan.


Micro usb till usb c

Typ C , GB, m. Bra både för miljön och för plånboken! USB (Universal Serial Bus) är idag det vanligaste tillbehörsgränssnittet och stöds av alla datorer. USB började som en leverantörsoberoende standard.


Kan även ladda Macbook (kräver en A nätadapter). USB-C-hane till Micro-USB-hona. Lägst pris på Mobiltelefoner hos Pricerunner. Läs mer och jämför pris hos oss.


En oberoende tjänst som hjälper dig att jämföra produkter och tjänster online. Uppdateras varje fredag. Brother, Canon, HP, Epson m. In-ear, On-ear, Over-ear etc. Enklare och snabbare shopping. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Inte ska man behöva en massa extra kablar för att ladda mobiler och surfplattor från olika märken! Tre olika anslutningstyper. USB -kabel med tre olika anslutningar! Ladda hela familjens olika enheter!


Micro usb till usb c

Köp online Micro Usb. Men enligt Lasse Bøe på Komplett är det få begränsningar med den nya kabeln. Här på Webhallen hittar du även USB -adaptrar och hubbar för inkoppling av flera enheter. Koppla in usb - c -sidan av adaptern till usb - c - eller Thunderbolt 3-porten ( usb - c ) på din Mac och anslut sedan flashenheten, kameran eller någon annan vanlig usb -enhet. De laddar ofta snabbare än andra laddare.


Tänk dock på att bara för att din dator har typ C -kontakt betyder det inte att den stöder usb 3. Andra typer av enheter än datorer (och förmodligen även vissa bärbara) stöder inte heller alltid full strömstyrka på ampere. Svive Adapter Mikro- USB till USB typ C. Liten och praktisk adapter för att koppla från mikro- USB (hona) till USB typ C (hane). Praktisk kabel med skydd för kontakterna. Flat kabel med kontakter för USB A 2. Koppar-nickelpläterade kontakter.


Micro usb till usb c

För laddning och synkronisering. Kabellängd: m. Stort utbud av usb - c från marknadens största tillverkare. Med upp till 100W kan kabeln då användas till att driva datorskärmar och till att ladda laptops – samtidigt som du får tillgång till USB 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...