fredag 8 maj 2020

Mikrofon till datorn inspelning

Mikrofon till datorn inspelning

Här finner du alla våra smarta multimediaprodukter och tillbehör för alla ändamål. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Upptäck vårt utbud av mikrofoner för streaming, sång, och mycket annat! Trådlöst, Bluetooth och USB. Vi har mikrofoner för alla typer av ändåmål alltifrån gaming, blogg till kreativt musik-skapande!


Se vårt stora utbud av mikrofoner från de populäraste tillverkarna med funktioner som du älskar och som passar din dator oavsett inkoppling. På många datorer som är utrustade med ett Windows -operativsystem , ansluter en mikrofon är en lätt uppgift , oavsett om du vill koppla in en högkvalitativ kondensatormikrofon eller en enkel dator mikrofon. Välj ett USB- ljudkort. Gör därefter nödvändiga justeringar och glöm inte att specificera ljudkällan.


Inställningar” i menyn. Spela upp ljudet du vill spela in eller prata i din mikrofon. Om du högerklickar på ljudikonen längst ner till höger så får du fram alternativet lju klicka där. Då får du fram en ny ruta med både uppspelningsenheter och inspelningsenheter.


Mikrofon till datorn inspelning

Testa mikrofonen genom att prata med den och kontrol lera Testa mikrofonen för att se till att Windows hör dig. Kontrollera att mikrofonen är placerad rätt. Det följer med en rad plastclips och klisterlappar som du väljer mellan beroende på hur du vill fästa mikrofonen. Du kan till exempel använda klisterfästet för att ställa den direkt på skrivbordet.


Dynamisk USB mikrofon. Mångsidig dynamisk usb mikrofon för sång, tal och instrument. Den är enkel att använda och kopplas direkt till datorns USB port utan att du behöver använda något extra ljudkort eller interface. Perfekt för inspelningar som röstpåläggning eller tal.


När du behöver spela in, eller om du har mycket videosamtal kan det vara bra att ha en extra mikrofon för bättre ljud. Streaming och inspelning gaming , Arozzi Colonna mikrofon är ett perfekt alternativ för gamern eller den blivande rn. Tänk på att datorn låter en del, och att det kan störa inspelningen. Spela in och streama ditt ljud i hög kvalitet. Ett sätt att lösa det är givetvis att dra långa kablar och ställa mikrofonen i ett annat rum än datorn.


Har du en städskrubb över som du kan förvandla till ­mikrofonbås så visst. Det du själv uppfattar med egna öron och via kranie-ljud till mellanörat kan skilja sig ganska mycket gentemot hur en mikrofon uppfattar det hela. Oavsett om det är för gaming, inspelning av stream eller podd så har vi mikrofonen för dig. Om du vill använda akustiska instrument, eller till exempel spela in sång, så behöver du naturligtvis även en mikrofon. Så gott som alla mikrofoner avsedda för musikinspelning kräver ljudkort med vissa ingångar som de flesta standardljudkort inte har.


Mikrofon till datorn inspelning

Det finns dock även en handfull mikrofonmodeller som kan kopplas in till datorn via. Mikrofoner till dator. Oavsett vilken musik du och dina eventuella medmusiker vill spela in i hemmastudion så finns det ett och annat du behöver veta vad gäller valet av ljudkort. Här kan du läsa mer om vad som skiljer olika ljudkort åt, och vad som lämpar sig bäst för din hemmastudio.


Steg 1: först få din externa enhet ansluten till datorn. Vi tar en mikrofon som exempel. Steg 2: klickar du på Start på datorn och skriv Ljudinspelaren i sökrutan.


Klicka på Ljudinspelaren i sökresultatet att starta programmet. Kondensatorrmikrofonen kräver 48-volts fantomkraft. Placera mikrofonen från förstärkaren för att förhindra att bakgrundsbrus upptas under inspelning. En USB- mikrofon är en mikrofon som samtidigt fungerar som ett ljudkort.


Den kopplas till datorn via USB. Det här är ett enkelt och billigt alternativ som dock har sina begränsningar. Det brukar vålla problem att koppla in två USB- mikrofoner i samma dator , eftersom datorn hanterar dem som två olika ljudkort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...