måndag 18 maj 2020

Minosharp knivslip 3 hjul

Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för ett enklare hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Lansky can make any edge sharp again.


From kitchen knife to pocket knife! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda!

Det är den populäraste produkten i kategorin Knivslipar med ett genomsnittligt betyg på 4. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Se hela listan på prisjakt. MinoSharp MC-5Knivslip hjul.


Gå till butik: Adde Lundbergs. En av marknades bästa och användarvänliga knivslip. Testvinnare flera gånger. Samma tillverkare som Globalknivarna.

Passar alla dubbelslipade knivar utom sågtandade. Levereras i snygg presentförpackning. Allt du behöver göra är att fylla knivslipen med lite vatten och dra några drag med kniven igenom de olika hjulen , så blir skärpan som ny. Våtslipen har tre sliphjul i olika grovlekar: grov (1i kornstorlek), medelgrov (2i kornstorlek) och fin (6i kornstorlek).


Några enkla drag igenom de olika hjulen och din kniv är som ny igen. Ett grovt, ett medium och ett fint hjul. Dina knivar kan du ha glädje av.


Clas Ohlson har smarta lösningar för dina hemmaprojekt. Besök en av våra butiker! Vi har knivar knivtillbehör och världens bästa varumärken till rätt pris. Slipen har ett bekvämt samt stadigt handtag samt är enkel att använda.


Dra bara kniven några gånger genom de tre keramiska hjulen samt kniven blir som ny igen! Minosharp Plus Knivslip med oilka keramiska hjul för grov-, medium- och finslipning. Krog ges ut av restaurangbranschens främsta leverantörer. Vi håller koll på vad som händer i branschen, hur de främsta väljer att arbeta när det gäller råvaror, service och personal och allt annat som är på gång.


En prisvinnande våtslip med tre hjul. Slipar snabbt och enkelt din kniv till perfekt skärpa. Minosharp med hjul är speciellt anpassad till Globalknivar men funkar också jättebra till andra knivar.

Den slipar klart bäst av de testade modellerna, även om det grövsta hjulet bara behöver användas i undantagsfall. Spara en massa pengar här! Prisbelönt knivslip som genom sin enkla funktion skärper dina knivar i ett nafs! Sliphjulen har tre olika grovlekar: ett grovt, ett medium och ett fint.


Keramisk våtslip för dubbelslipade köksknivar, även de som inte är av märket Global. Ett snabbt och säkert sätt att slipa dina knivar på. Några drag i varje springa så är eggen så gott som ny. Slipar endast symmetriska knivar - EJ tandade eller DEBA-slipade knivar. Endast 333kr inkl frakt Närmaste konkurrent i sverige tar 622kr Du sparar 291kr.


Manuella knivslipar finns i olika utföranden och skiljs åt av bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...