tisdag 2 juni 2020

Moki vezi durys

Nuolatinės akcijos, nuolaidos bei specialūs pasiūlymai. Karantino metu sutarčių sudarymui ir matavimui-konsultavimui atvykstame į Kliento nurodytą vietą. Mūsų darbuotojai naudoja visas rekomenduojamas apsaugos priemones. Internetinė parduotuvė Ermitazas.


Vidaus durys skiriasi ne tik dizainu, bet ir matmenimis.

Durų varčios parduodamos atskirai arba komplektuose kartu su rankenomis, spynomis, vyriais. Kokybiškos vidaus durys už gerą kainą. Didelis pasirinkimas, akcijos ir nuolaidos.


Ketvirtadienio rytmetį būriai žmonių traukė į miesto pakraštyje įsikūrusios parduotuvės „ Moki – veži“ atidarymą. Didžiausias prekybos centras Kėdainių rajone savo dydžiu, prekių asortimentu prilygsta kitiems šio tinklo prekybos centrams, įsikūrusiems didžiuosiuose šalies miestuose. Tai jau “ MOKI -VEŽI“ parduotuvė Lietuvoje ir 1-oji Mažeikiuose.


MOKI VEŽI, UAB MAKVEŽA filialas , Kauno g. Statybinės medžiagos (šamotinės plytos, stiklo, dujų silikato blokeliai, medžio plaušo plokštės, cementas, klijai, statybiniai mišiniai), statybinės apdailos medžiagos (PVC dailylentės, plytelės grindims ir sienoms), akmens vatos izoliacinės medžiagos, PAROC apšiltinimo medžiagos, statybiniai lakai, dažai, glaistai.

Moki-veži Vilnius leidinius! Greitas pristatymas, dažnai taikomos akcijos! Sulankstomos vidaus durys internetu gera kaina: greitas pristatymas, platus asortimentas, kokybiškos prekės pigiau. Mūsų interneto svetainėje yra naudojami slapukai.


Slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą bei jo tobulinimą, todėl būtinieji slapukai (techniniai, funkciniai bei analitiniai) yra įdiegiami automatiškai. Akcija: Gruntuotos vidaus durys “Karmena” su stakta. Mergaitė į ligoninę pristatyta iš Pramonės gatvėje esančio prekybos centro „ Moki -veži“. Nukentėjusio vaiko mama aiškina, kad jai su dukra būnant prekybos centre ir stovint prie durų stendo, dėl nežinomų priežasčių ant dukters užvirto durys.


Lauko durys internetu pigiau už gerą kainą! Plieninės, medinės, metalinės, su stiklu, šarvuotos ir kt. Mūsų siūlomi įvairiausi vidaus durų tipai ir modeliai leis pasirinkti duris pagal kiekvieno skonį bei poreikius. Kadangi medinės vidaus durys yra neatsiejama namų interjero dalis, jų spalvos ir raštai paprastai derinami prie namų grindų arba sienų, nepriklausomai nuo to koks durų. Visi modeliai būna ir aklini, ir su stiklu.


Faneruotos, ekofaneruotos, laminuotos bei medinės vidaus durys. Peržiūrėkite vidaus duris internete - užsukite į mūsų saloną! Prekių asortimentas.


Moki -veži Katalogai jau ir Pilaité ☚ Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir sužinokite pirmi!

Klijuojama uosio, ąžuolo ar kita mediena kruopščiai išdžiovinama iki 8± drėgnumo. Medinės durys gali būti su slenksčiu arba be jo. Tai užtikrina, kad jūsų namuose medinės durys nepraras geometrijos.


Išsirinkite jums labiausiai tinkamas iš daugelio mūsų pasiūlymų jau dabar – Senukai. UAB PIGIOS DURYS - medžio masyvo, faneruotos, laminuotos vidaus ir lauko durys už geriausią kainą. Gaminame ir siūlome tik aukštos kokybės duris ir prekes.


ALSEKA - aukščiausios kokybės mediniai langai, aliumininiai langai, plastikiniai langai, medinės durys , medžio - aliuminio fasadai. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realių prekių kainų ir likučių parduotuvėse. Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.


Durys - Medžio masyvo durys. Paspaudę „Sutinku“ arba naršydami toliau sutiksite su slapukų įrašymu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...