måndag 22 juni 2020

Pig shad färger

Pig shad färger

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter för barn och familj. Hitta rätt produkt till rätt pris. Här hittar du även alla våra egna färger ! Stjärten paddlar och vrider i ett lågfrekvent tempo. Special färg som du bara hittar hos oss! Givetvis är den även idealisk för fiske med shallow-rig, skruvskalle och jiggskalle.


Fem stekheta färger som fungerar i alla vatten! Allt för att passa fiskesituationen för dagen. Pig Shad Tournament, 18cm 1-pack.


Det finns även givetvis en tanke bakom varje färg : Fegis - En klassisk färg som alltid levererar, framförallt i lite grumligt vatten då det är mycket pearl i sidorna som skimmrar, en orange mage fär extra trigger samt en mörk rygg som skapar kontrast. Kroka med ett stort jigghuvud eller jiggskruv enligt situationen. Färgerna är särskilt designade för.


En perfekt imitation av en skadad betesfisk som långsamt lunkar fram med dess sista krafter! Lysbananen och Baltic Beauty. Två heta färger som vi i butiken har tagit fram. Så den som är snabb kommer möjligtvis få tag på någon. I CWC:s monter kommer man säkerligen kunna se och klämma på betet ifall man vill det.


De bra nyheterna är att McRubber och Big McRubber kommer att finnas på mässan i fem nya färger. Allt inom jiggar, fisketillbehör, fiskeutrustning, fiskespö och sportfiskeprylar. Färg : C12 C3 C19 C118. Liknande produkter. Guideline Haze VRea!


Gäddan, Abborren, Gösen och Strömmingen. Simmandet och leveranssäkerheten är som de brukar, det vill säga på toppnivå! Men vi rekommenderar att du använder BFT Flexhead Pike eftersom det är en skruvskalle med lite smalare skruv. Längd 20cm och väger 50gr.


OBS Levereras i två-pack! Den passar också bra för andra långa gäddfiskesessioner eftersom den är väldigt lätt att kasta. Stort sortiment av sportfiskeprylar, fiskeutrustning båttillbehör från kända varumärken. Powerbait Dropshot Minnow. Ricky The Roach 18cm.


Savage Gear Play soft. Sebile Magic Swimmer Soft 105mm. Storm 360GT Mangrove Minnow. Totalt är det nu färger. Lämna ett svar Avbryt svar.


Vi har fått hem två stycken unika färger i Pig shad Jr. Här har vi något riktigt smaskigt för gäddfiskare! Tillägg sedan specialfärgerna som finns bara hos oss och vårens hetaste gäddjiggssoppa är klar! Dessa färger finns endast i ett begränsat PARTI!


Legendariska gäddfärger har nu kombinerats med den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...