måndag 20 juli 2020

Parkone elektronisk pur

Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Som ny - I originalindpakning. P-skiven fungerer ved at registrere bilens bevægelser via vibrationer.


Slut med at lave akrobatik på tværs af forsæderne og slut med manuel indstilling.

Den er fremstillet i sort akryl, der er spejlblankt, samt børstet aluminium med indgraverede tal. Er du på udkig efter en stilren elektronisk p-skive, der matcher din bil, så kan denne model være et rigtigt godt bud. Den kombinerer både æstetik og funktion, så det tilfredsstiller den mest kræsne køber. PARK DELUXE SØLV P-UR (FS20). Det klarer den selv.


Elektronisk p skive parkone. Cykelholder cykler.

Sprinklervæske 60l. Puch maxi tilbehør. Anmeldelser (0) I øjeblikket er der ingen anmeldelser. Din elektroniske p-skive kan være forkert indstillet. Se vejledningen til, hvordan du stiller uret på på din p-skive.


Ved skift fra sommertid- eller vintertid er det særligt vigtigt, at du tjekker om tiden vises rigtigt da du ellers risikerer at få en parkeringsbøde. Den unikke teknik stiller selv uret, når du parkerer, og den er naturligvis godkendt af Færdselsstyrelsen. Udviklet specielt til dig Batteriet holder i ca. Leveres med et batteri med en levetid på ca. Derfor er den heller ikke til at undgå i vores p skive test.


Vi kan godt forstå, hvorfor den er så populær, da den vitterligt har alle de bekvemmeligheder, som man forventer af en elektronisk p-skive. Faktum er dog bare, at vi alle sammen kan have en smule for travlt indimellem og glemme tid og sted. ACV monteringstilbehør til lyd og billede i bilen.


Stort sortiment af installationskit fra ACV på lager - resten kan vi skaffe inden for kort tid. Park-It på Biludstyr.

Den ledningsfri p-skive har et batteri med en levetid ca. SPECIFIKATIONER: Mål (BxHx cm): 10x10x2. Flot dansk designet elektronisk parkeringsskive der automatisk sætter uret når du parkerer.


Godkendt af Trafikstyrelsen. Monteres på sekunder via selvklæbende puder. Se alle vores p-skiver her.


Den her elektroniske p-skive det er, en af de mest solgte, elektroniske p-skiver hele verden over. Den føler bevægelserne i bilen, og kan derved beregne sig til om bilen har været i bevægelse længe nok til at parkeringskiven skal stille et nyt tidspunkt. Når du parkerer på en parkeringsplads med begrænset parkering (angivet på skiltene med teksten “P-skive påbudt” eller en lignende beskrivelse), er det et krav, at du skal have en godkendt parkeringsdisk monteret i ruden.


For din egen skyl kan du jo med fordele købe en elektronisk p skive. P-skiven er meget let læselig og designet af den danske designer John Sebastian. P-skive på det korrekte parkeringstidspunkt og stopper først parkeringstilstanden, når bilen flyttes. Den elektroniske parkeringsskive registrerer selv, når bilen holder parkeret, og indstiller dermed sig selv.


En anden irriterende ting er, hvis man bliver stoppet for at køre for stærkt. Fartkontrollørerne kan komme pludseligt, og det er derfor rarest at være forberedt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...