onsdag 22 juli 2020

Påsar till incinolet

Framtagna för extra passform. Antal per förpackning: 5st. Påse skall användas vid varje toalettbesök. Förpackning om 5st som kan hängas på vägg. Förbränningspåsar till mycket bra priser!


Handla direkt som privatperson eller genom din entreprenör. Toan kräver varken vatten eller avlopp och är enkel att installera och använda. Toaletten är byggd i rostfritt stål och kan stå i ouppvärmda stugor över vintern utan att ta skada.


Urin och fekalier förbränns och blir till lukt- och bakteriefri aska. Robust, funktionell och säker. Incinolet fungerar lika bra i varmt väder som i minusgrader. Mycket driftsäker och med hög kvalitet i alla delar.


Påsar till incinolet

Man tömmer helt enkelt askskålen i någon gång i veckan (tar bara någon minut). Vi producerar alla sorters plastpåsar til Svenska företag. Askan är totalt bakteriefritt. Världens mest sålda förbränningstoalett.


Toaletten kan användas överallt där det finns elektricitet, t ex villor, fritidshus, gäststugor och arbetsbaracker. Levereras med 2st. Läs mer om förbränningstoaletter. Tillbehör till förbränningstoaletter.


Påsar till incinolet

Påsar , urinoarer med mera. Artikel-nr: UN-K Fristående UriNova. Perfekt som komplement till förbrännings­toalett oavsett modell. Passar både till Classic, Comfort och Gas modellen kartong innehåller 5originalpåsar.


Restprodukterna blir aska, cirka en. I och med spolning öppnas luckan till förbränningskammaren och den som sitter på toaletten riskerar då att komma i kontakt med öppen låga. Cinderella påsar återförsäljare.


Påsar till incinolet

CINDERELLA PHONE SOQAdd $1. Styled low, compact With dial, pluf. Man placerar dock en vattentät påse , ungefär som ett större. Rekommenderat pris: 5kronor inklusive moms. Vi tycker att vi har Sveriges snyggaste och modernaste utedass.


Funktion, till förbränningstoalett. För att få till en fullständig förbränning måste dessa toaletter sannolikt startas om mer än en gång. Förvandlar toalettavfallet till aska som kan tömmas i rabatten. Ett värmeelement avdunstar urin, torkar ut och förbränner exkrementer och papper till aska.


Påsar till incinolet

Dessa toaletter har en teknisk lösning som gör det möjligt att spola medan man sitter på toaletten. Alla kontakter som du vidarebefordrar till oss som sedan köper en. Väska med 5st i varje Passar till alla förbränningstoaletter. Visa lagersaldoFörväntat lagersaldoByt varuhus. Produkten finns i varuhus.


Ca påsar får plats i hållaren. Den funkade bra några veckor men nu krånglar luckan där påsen ska trilla ned. Vissa gånger öppnas den inte alls och vissa gånger bara till hälften vilket skapar problem med påsar fastnar halvvägs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...