tisdag 21 juli 2020

Rengöra ecigg

E-cigaretten är en förbrukningsvara, men om du rengör den kommer du förlänga levnadstiden för den. Det är viktigt att du hålla din atomizer fri från små rester av annat än E-juice. Då små rester inte kommer förångas, kommer de istället sätta sig på förbrännaren, precis som kalk sätter sig på värmeelementet i en vattenkokare. Rengör din e- cigg ofta och ge den lika mycket kärlek som den behöver.


Att använda e-cigaretter är lite som att använda en gammal farfars pipa. Man måste ta hand om den och ge den lite kärlek då och då.

När du har spolat rent dina e-cigg delar så är det viktigt att du genast torkar delarna med antingen en handduk eller vanligt papper, efter att du har torkat dom så kan du även låta delarna lufttorka för att säkerställa att dom är helt torra innan användning. Vi har tidigare skapat ett inlägg där vi informerar dig som vejpare hur du bäst rengör din vätskebehållare, vi rekommenderar att du läser inlägget om du skall rengöra din tank. Det man behöver tänka på när man fyller på en e- cigg är att inte hälla e-vätskan i mittenhålet utan istället i det lilla hålet som vanligtvis sitter på sidan när mar man skruvar av enheterna på. Rengör anslutningsdelar mellan batteri och förångare med ett rent papper.


Fyll inte för mycket e-juice i din förångare så det rinner ner på batteriet, som då tar in fukt. Med e cigg från Minecigg får du alltid högsta kvalitet! Om du ska byta smak på din e juice kan du rengöra behållaren med ljummet vatten, låt den torka helt.


Ibland är det bra att ge din e-cigarett lie kärlek. För att din elcigg ska hålla så länge som möjligt bör du underhålla den.

Du bör rengöra din elcigg regelbundet för att öka livslängden och förbättra din upplevelse. Viktigt är att hålla din atomizer och coil rena. För det mesta fungerar vanligt varmt vatten för att rengöra dessa beståndsdelar. Köp din ecigg, elcigg, e cigg , ejuice och tillbehör hos Nordic Ecigg och få fri frakt - Sveriges bästa priser och urval!


Billig och bra kvalitet e cigg butik. Vape är en vaping och vejp butik från Sverige som säljer ecigg, vaporizers och tillbehör. Varmt välkommen in till en Svensk vape butik! Hur du rengör din e-cigarett på bästa sätt.


Det finns flera olika metoder när du ska rengöra din e-cigarett, varför vi rekommenderar att du regelbundet gör rent din e-cigarett är för att om du rengör din e-cigarett så kommer den kvarhålla sin höga kvalité och att du kan fortsätta puffa på den utan problem. Nybörjare på e-cigaretter, Rengöra batteri och laddare , Rengöra tankar, Video om e-cigg En fråga som jag ofta får och som jag får hjälpa mina vänner med är att rengöra tankarna och byta ut ”den lilla överdelen med snören” som de brukar uttrycka sig :-), dvs förångar-huvudet. Man kan också prova att rengöra den först. I den här artikeln kommer vi att förklara hur du rengör din clearomizer med bottenbrännare!


Du kan rengöra din clearomizer på två sätt. Den ena är med hjälp av rinnande vatten, och den andra med hjälp av varmt vatten i en kopp. Väljer du att rengöra med rinnande vatten ska du göra.


Regelbunden rengöring av batteripolerna med en bomullstuss (använd aldrig vatten!) kommer att bidra till jämn prestanda. När för mycket e-vätska hamnar i. Frågor och svar om e-cigg.

Du måste vara minst för att använda dessa produkter. Hur startar jag min e-cigarett De flesta e-cigaretter startar man och stänger av med snabba tryck i följd på rökknappen. Om din E-cigarett inte fungerar, även om batteriet är laddat, eller att du får meddelandet check atomizer.


Vilka e-cigg är bra för våran hälsa? Det låter nästan för bra för att vara sant, rökning som inte är farligt. De är de stora tobaksaktörerna som går i täten och säger att cigaretter är farligt.


Men vad inte många vet är att företagen ändå är med och producerar e-cigaretterna. Köp din ecigg , elcigg, e cigg , ejuice och tillbehör hos Nordic Ecigg och få fri frakt - Sveriges bästa priser och urval!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...