tisdag 4 augusti 2020

Portabelt ekolod fäste

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Träning, avkoppling, lek, trädgårdspyssel. Hos Clas Ohlson hittar du allt för din fritid. Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar.


Det är bra för dig och bra för miljön. Portabelt givarfäste är praktiskt när man vill göra sitt ekolod portabelt och behöver en snabb enkel montering utan sugkopp.

Det fi nns två typer, en med ett Minn Kota riggrörsfäste som bas för montering på akterspegeln och en med RAM mounts montering. Det här är ett stadigt fäste som inte på något sätt kompromissar på funktion för att vara portabelt. Portabelt fäste för ekolodsgivare för fäste i reling eller akterspegel. Höj, sänk och fällbart.


Klass för montering av givaren 60x60mm och passar alla ekolodsgivare för aktermontage. För montering på akterspegel eller reling. Till dessa fästen och armar finns sedan en mängd hållare och adaptrar till olika applikationer som spöhållare, smarttelefoner, iPa GPS, ekolod och djupriggar m. Lättanvänt ekolod med alla nödvändiga finesser.

Hjälper dig att lokalisera de bästa fiskeplatserna i hav och sjö. Givare med sugpropp för att enkelt fästa i aktern. Djupkapacitet: 1m (5feet). Visar djup i meter eller feet.


Sonarlägen: 2KHz, 20° vinkel. Jämför pris släpvagnar. Hitta rätt produkt till rätt pris. Rätt produkt till rätt pris. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Stort och noga utvalt sortiment av fiskeprodukter online. Ett portabelt givarfäste som är praktiskt när du vill göra ditt ekolod portabelt och behöver en snabb enkel montering utan sugkopp. Våra ekolod finns i en rad modeller, från lite enklare till mer avancerade ekolod med plotter.


Humminbird portabelt fäste till alla akterspegelsgivare. Skillnaden mellan de olika ekoloden kan vara displayens storlek, upplösning, frekvens, typ av fäste och specialfunktioner. Om du väljer ett ekolod med kartplotter får du även kartfunktion och kan skapa egna sjökort utifrån dina ekolodsloggar.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon. Smidig lösning för vertikalfiskare samt vid portablet behov av ekolodet.

Längd på RAM C-arm 14. RAM (Round-A-Mount) är det revolutionerande kulledssystemet som tillåter montering på praktiskt taget allt, vare sig det är flyg,. Direktlänk: Högerklicka och kopiera adressen. Lowrance har ända sedan dess hållt sig på den inslagna vägen, med målet att utveckla produkter som gör de lättare för fiskaren att hitta och fånga mer fisk.


Perfekt lösning för en portabel ekolodsgivare. Går att använda till alla aktergivare för aktermontage. Denna modell med RAM fäste för de flesta typer av monteringsyta. Butik och web shop. Då kan ett portabelt ekolod vara att föredra.


Det finns många varianter att välja mellan, och det är mycket att tänka på för att hitta rätt tillbehör för att få allt att fungera smidigt. Vi har sammanställt en köpguide för att du ska hitta rätt ekolod till vinterfisket. Garmin Echo 551dv – enklast för nybörjaren Stortillverkare av ekolod och bara deras Elite-serie med Chirp-funktion finns i storlekar mellan och tum och var och en med olika utrustning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...